Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.814
- 20.507
- 2.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okan hoca'ya twitterdan go home yazdın mı dogru söyleYa sen yapma bari allasen ya
Cuestayı istemiyosa aldırmasaymış zorla alınıyosa istifa etseymiş
İsteyip aldırdığını kendi söylüyo leminayı istemediği için de listeye yazmıyor her şey net
Savunmayın şu şahsı
Bak dursun ahlat simit mimit ne kadar nefret ettiğimi biliyosundur ama teraziye koyduğumda okan ağır basıyor bizi bitiren ilk o
Bu ahlatlar bitirmiyo değil okan %51 yönetim %49
Önce okan eleştirilecek sonra yönetime gömen gömsün hakkıdır ama önce o,öncelik sırası var kepazelikte
Değil daha kötü veya maks aynıApo ve kaandan herkes iyidir.cuesta faydalı olur
KatılmıyorumOkanı savunmuyorum. Çıbanbaşı önce yönetim
Yok yok bu iyiDeğil daha kötü veya maks aynı
Çoktandır diyorum artık scout ekibi gibi bir birim oluşturulmalı. Yönetimler değişse bile orada durmalılar. Futbolun f sinden anlamayan, dil bilmeyen adamlarla transfer yapmaya çalışıyoruzTutarsa da saydırılmalı bu konuda. Artık profesyonel bir ekip talep temeli taraftar baskıyı o konuda kurmalı.
1 twitim bile yok ekincimokan hoca'ya twitterdan go home yazdın mı dogru söyle![]()
okan hoca bunu parlatır, bileyler, sokarÖnceki sezon serie a dan isteyenler olmus. Sonra yeni hoca gelmis oda bizdeki nelsson gibi kesik yemis. Sonucta bi oyuncunun parlayabilmesi hocayada bagli. Cok gördük bu örnekleri.
BeceriksizliktenEren hamlesi 4'lüden devam izlenimi veriyor bana. Aksi halde biz bu herifi niye alıyoruz acaba.
valla ereni bilmemde jakobsdan memnun degilim hic.Eren hamlesi 4'lüden devam izlenimi veriyor bana. Aksi halde biz bu herifi niye alıyoruz acaba.