Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzatıcaz adamı yapacak birşey yok

14573.jpg

Eren hamlesi 4'lüden devam izlenimi veriyor bana. Aksi halde biz bu herifi niye alıyoruz acaba.

Ya sen yapma bari allasen ya

Cuestayı istemiyosa aldırmasaymış zorla alınıyosa istifa etseymiş

İsteyip aldırdığını kendi söylüyo leminayı istemediği için de listeye yazmıyor her şey net

Savunmayın şu şahsı

Bak dursun ahlat simit mimit ne kadar nefret ettiğimi biliyosundur ama teraziye koyduğumda okan ağır basıyor bizi bitiren ilk o

Bu ahlatlar bitirmiyo değil okan %51 yönetim %49

Önce okan eleştirilecek sonra yönetime gömen gömsün hakkıdır ama önce o,öncelik sırası var kepazelikte
okan hoca'ya twitterdan go home yazdın mı dogru söyle 🤣

Tutarsa da saydırılmalı bu konuda. Artık profesyonel bir ekip talep temeli taraftar baskıyı o konuda kurmalı.
Çoktandır diyorum artık scout ekibi gibi bir birim oluşturulmalı. Yönetimler değişse bile orada durmalılar. Futbolun f sinden anlamayan, dil bilmeyen adamlarla transfer yapmaya çalışıyoruz

Ulan olur da takıma uyum sağlar, çok iyi oynayarak taraftarın sevgilisi olursa çok epik bir hikaye olacak. Bu edilen küfürler ve hakaretler bir ibret vesikası olarak kalacak her yerde.

Hadi lan g.t et milyonları. Biz razıyız.

Yolun açık olsun. Sen artık Galatasaray 'in futbolcusun.

Hoşgeldin aslan parçası

biz bu ortamda - bu transfer komitesi /olşumu ile nasıl Morata aldık yav tık diye .

ucuz değil tabii ki ama.

Listede olan hiç bir adam bitirilemeyip bu adam alındı diye sesimizi çıkarmayalım yani öyle mi

70 m euro BB borcu için 3 senedir kafa açıyorlar sonra gidip böyle heriflere 10-20 arası yükümlülük altına giriyorlar, borç kapansa ne olur yenisi yapılır.

Bu adamı satamazsın da mecbur katkı alacaksın, alamazsan da çöpe gidecek. Bari opsiyon koydur neyin kafası bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt