Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.867
- 20.485
- 2.663
Gardi sağolsunbiz bu ortamda - bu transfer komitesi /olşumu ile nasıl Morata aldık yav tık diye .
ucuz değil tabii ki ama.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gardi sağolsunbiz bu ortamda - bu transfer komitesi /olşumu ile nasıl Morata aldık yav tık diye .
ucuz değil tabii ki ama.
Gardi aldıbiz bu ortamda - bu transfer komitesi /olşumu ile nasıl Morata aldık yav tık diye .
ucuz değil tabii ki ama.
ama enteresan bi sekilde kendinden cok emin ve cok sakin. ama dedigin gibi cok agir.skiniarı alsak daha kötüydü bence
herif cok agır bizim takımda oynamasıda cok zor
belki bu adam hızlı
Hızlı olup olmadığından bile emin değilsin ne gelip burada övüyon herifiskiniarı alsak daha kötüydü bence
herif cok agır bizim takımda oynamasıda cok zor
belki bu adam hızlı
Su tarz salak salak insanlarda cekilmiyor iste.
forumda öyle şeyler yapılabiliyor mu?yok ya search ettim forumda ismi ilk ne zmn çıktı diye
30unda sen post edince bi kaç tane post var
sonra 4ünde sami yen hbr tweet atınca bi miktar diyalog oluyor
sanchezle aynıymıs hızıHızlı olup olmadığından bile emin değilsin ne gelip burada övüyon herifi
Niye yav istedigi zaman oyuncu gelistirebiliyor. Örnegin yunus baris kerem a.okan hoca bunu parlatır, bileyler, sokar
anca rüzgar1 twitim bile yok ekincim
Aynı düşüncedeyim uzun zamandır ama artık bunun olacağına pek inanmıyorum. Getirseler bile yine Cenk Ergün gibi Genel Kurul üyesi birini getirirler.Çoktandır diyorum artık scout ekibi gibi bir birim oluşturulmalı. Yönetimler değişse bile orada durmalılar. Futbolun f sinden anlamayan, dil bilmeyen adamlarla transfer yapmaya çalışıyoruz
Gardi sağolsun
Gardi aldı
boey rennes altyapili yav ordan cikip top teame gitmeyen yoktur herhaldeGenkin yedek stoperini aldık çok yanlış düşünce roma da bizim yedek stoperimiz nelsonu aldı bu düşünceye göre. ;ben frank de boor un nasıl rezil olduğunu gördüm herkes geldiğinde zil takıp oynayacaktı neredeyse..GS Da en kötü gördüğüm defans oyuncusu frank de boor açık ara..diyeceğim şu ki oynamadan bence erken konuşuyoruz.kim bilebilirdi boey Bayerne gidecek ve belki gördüğümüz en iyi sağ bek olacağını.
forumda öyle şeyler yapılabiliyor mu?
Ekli dosyayı görüntüle 278689