Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelson satın alması zorunlu olmayan kiralık bir sözleşmeyle gönderiliyor.
Peki bu adam neden nelson gibi kiralık alınmadı.
Çünkü sezon sonu almayacağımızı biliyor adamlar.Yani malını biliyor adamlar.Bu yüzden. Kiralık vermezler.
Peki biz mecburmuyduk..Kiralık vermiyorsanız almıyoruz diyebilirdik.Ama başımızdaki hainler diyemediler çünkü transfer sezonu kapanıyor ve oyuncu almak zorundalar.Çünkü çapları buna yetti..

Genkin yedek stoperini aldık çok yanlış düşünce roma da bizim yedek stoperimiz nelsonu aldı bu düşünceye göre. ;ben frank de boor un nasıl rezil olduğunu gördüm herkes geldiğinde zil takıp oynayacaktı neredeyse..GS Da en kötü gördüğüm defans oyuncusu frank de boor açık ara..diyeceğim şu ki oynamadan bence erken konuşuyoruz.kim bilebilirdi boey Bayerne gidecek ve belki gördüğümüz en iyi sağ bek olacağını.

Harbi 70 milyon bankalar birliği borcu varken, toplamda 12 milyon Euro niye böyle bir çöpe verilir gelin anlatın hele.

Başladı yine geldi destekleyecez mecburuz diyenler. Nasıl mastürbasyon yapacaklarını da bilmiyorlar, ben bilmem beyim bilir havasında takılıyorlar ortada.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok ya search ettim forumda ismi ilk ne zmn çıktı diye
30unda sen post edince bi kaç tane post var
sonra 4ünde sami yen hbr tweet atınca bi miktar diyalog oluyor
forumda öyle şeyler yapılabiliyor mu?
IMG_6048.webp

Çoktandır diyorum artık scout ekibi gibi bir birim oluşturulmalı. Yönetimler değişse bile orada durmalılar. Futbolun f sinden anlamayan, dil bilmeyen adamlarla transfer yapmaya çalışıyoruz
Aynı düşüncedeyim uzun zamandır ama artık bunun olacağına pek inanmıyorum. Getirseler bile yine Cenk Ergün gibi Genel Kurul üyesi birini getirirler.

Genkin yedek stoperini aldık çok yanlış düşünce roma da bizim yedek stoperimiz nelsonu aldı bu düşünceye göre. ;ben frank de boor un nasıl rezil olduğunu gördüm herkes geldiğinde zil takıp oynayacaktı neredeyse..GS Da en kötü gördüğüm defans oyuncusu frank de boor açık ara..diyeceğim şu ki oynamadan bence erken konuşuyoruz.kim bilebilirdi boey Bayerne gidecek ve belki gördüğümüz en iyi sağ bek olacağını.
boey rennes altyapili yav ordan cikip top teame gitmeyen yoktur herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt