Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boey rennes altyapili yav ordan cikip top teame gitmeyen yoktur herhalde
1 milyona aldık. Bu adamda ufak yaşlarda genk transfer olmuş kolombiya milli takımında oynamış adam.boey şans eseri oynamasa romanyaya kiralik gitmiişti .Bu oyuncu gelmeden çöp ilan edildi ve küsturuldu şimdi çok büyük baskı olacak üstünde.4,5 maç izleyelim sonra karar veririz.

Rezillik. Herkesden ret ye, sonra cuesta gibi vasat bi topcuya 8 milyon bonservis ver ustunede 1.7 milyon maas.

cuestayı 4 şubatta yazmış bu nasıl ilk o haberleştirmiş oluo

#bumut 30 ocakta horszatı quote etmiş

Nevzat Dindar: "Galatasaray, Carlos Cuesta ile ilgileniyor. Genk 8 M €, oyuncu da yıllık 1.5 M € talep ediyor."

bu arada genk 8 istiyo demiş kingzat bizim mallar 1 haftada 1 avro bile iskonto alamamış
herife de fazla para vermişler
Skandala bak. Dönüp dolaşıp adamların istediği parayı kabul etmişler.

Normalde kulübün maliyet defterini biz tutmuyoruz ama yemin ederim adam istediğin kadar iyi çıksın 40 milyona satalım yine de içime sinmedi ve kulüpte hırsız var diye bağırasım geliyor. Sanki para benim cebimden çıkmış kadar üzüldüm ve sanki üstüme bir öküz oturdu. Allah belanızı versin. 8 milyon ve yıllık ücreti inanılmaz.

bu infialin sonunda icardi dondurma üzerine frankowskiye de yüksek maaşı verecekler gibi durmakta pazarlık yapmadan.

cuestayı 4 şubatta yazmış bu nasıl ilk o haberleştirmiş oluo

#bumut 30 ocakta horszatı quote etmiş

Nevzat Dindar: "Galatasaray, Carlos Cuesta ile ilgileniyor. Genk 8 M €, oyuncu da yıllık 1.5 M € talep ediyor."

bu arada genk 8 istiyo demiş kingzat bizim mallar 1 haftada 1 avro bile iskonto alamamış
herife de fazla para vermişler
1 kurus indirememisiz abv

Dünya para verip İnşallah bizi gt eder diye transfer mi yapılır yahu.

Cuesta baya videosunu izledim,lig için harika transfer. hızlı rakibini sürekli yakalıyor. Ligde çok severiz. Ama şampiyonlar liginde içimizden geçerler,benim yorumum bu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt