- 3 Haziran 2015
- 56.764
- 65.900
- 4.143
Bir haftadır okumamışsın bile mesajin yanindan bile geçmemişsin rezaletRüşvetsiz kaldırdım işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir haftadır okumamışsın bile mesajin yanindan bile geçmemişsin rezaletRüşvetsiz kaldırdım işte
Aynen, kime baski yapacagini bilmeyen adamaynen git duvarla konuşmaya devam et sen önce biriyle konuşurken sinirlenmeden cevap vermeyi öğren sonra duvar yerine benimle konuşursun
başımı belaya sokma ağabey zaten mobbing gazisiyimisim alalım
yasakçı zihniyete hayır diyorum ama futbola ara verilirse rahat nefes alırdık bir dönem5. yıldızımızı takarız ve trde futbol sonsuza kadar yasaklanır inş
Asıl sorun oyuncunun genel olarak nasıl olduğu değil. Sorun yaşadığımız hava toplarında iyi olmadığı bariz. Ederinden fazla bonservis ve maaş verileceği de maalesef bi gerçek. Ayrıca yok fırsat transferiydi yok yıldızdı diye hem yönetimin hem hocanın söylemleri varken peşinden gelen adamın Genkin yedeği olması, 2 yıldır olduğu gibi lafların yine taraftarı uyutmak için birer ninni olduğunu gösteriyor.Genk forumunda 1 tane kötü yorum görmedim bu arada.
Genel olarak herkes çok seviyor Costa'yı. Şampiyon oldukları 2 sene boyunca da düzenli 11 oyuncusu olmuş ve takım kaptanlığına yükselmiş.
Bu sene ise Amerika kupasından sonra yeterince dinlemediği ve bazı ailesel olaylardan dolayı bir türlü düzgünce çalışamadığı için geç form tutmuş bu nedenle de ilk 11'den kesilmiş.
kesin sadece oyuncuya tutuluyorum diye bir şey de demişimdir.Neyse uzattığım için ben de kabahatAynen, kime baski yapacagini bilmeyen adam
ifblilerle sonsuza kadar dalga geçme ihtimalinden daha güzel bişe yokbaşımı belaya sokma ağabey zaten mobbing gazisiyim
yasakçı zihniyete hayır diyorum ama futbola ara verilirse rahat nefes alırdık bir dönem
Avrupa gözden çıkarılmışMario Lemina transfer edilirken, kendisine UEFA listesine yazılmayacağı bilgisinin verildiğini yönetim tarafından öğrendim. (Tibet Töre)
%50'sini mi? Vay arkadaş genç scout transferi yapsın kulüpler diyoruz yapan da Ekvador liginden bir oyuncuyu %50'sini 6.5'a alıyor, tamamını alsa gene denenebilir iş ama %50 işi iyi olmamış onlar adına.Bjk Arroyo’nun 50%’sini 6.5m euro karsiliginda almis
tam şampiyon olcaktık ligi yasakladılar derlerifblilerle sonsuza kadar dalga geçme ihtimalinden daha güzel bişe yok
Whatsappta okunmamış 1000 tane falan mesaj var, bazen görüp cevap vermeden yaptığım oluyor.Bir haftadır okumamışsın bile mesajin yanindan bile geçmemişsin rezalet
yeminle zulüm gibi bir gün
okanı ayrı, ahlatçısı ayrı, simitçisi ayrı 4 koldan taraftarı sinir ediyor
bu adamları hiçbir şekilde yenemeyeceğimiz için problem yoktam şampiyon olcaktık ligi yasakladılar derler
maç da oynanmıcağı için sabahtan akşama bunların algıları dinleriz
bunların algıların patladığı yer yeşil saha çünkü
maçların oynanmaması en çok bunların işine gelir
saha dışında her şeyi çözdüler saha devreden çıkarsa hiç çekilmezler
morinyo ligi kapattırdı yorumlarını okuruz bu seferde de5. yıldızımızı takarız ve trde futbol sonsuza kadar yasaklanır inş
Yarısı 6.5sa çok pahalı, bayağı riskli işBjk Arroyo’nun 50%’sini 6.5m euro karsiliginda almis
Aynenkesin sadece oyuncuya tutuluyorum diye bir şey de demişimdir.Neyse uzattığım için ben de kabahat