Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.568
- 66.675
- 5.003
Mario Lemina transfer edilirken, kendisine UEFA listesine yazılmayacağı bilgisinin verildiğini yönetim tarafından öğrendim. (Tibet Töre)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mario Lemina transfer edilirken, kendisine UEFA listesine yazılmayacağı bilgisinin verildiğini yönetim tarafından öğrendim. (Tibet Töre)
Bigün seninle whatsaptan mesajlasacagim,göreceksin.Whatsappta okunmamış 1000 tane falan mesaj var, bazen görüp cevap vermeden yaptığım oluyor.
Okumuş açmamışımdır
Bi soyulma daha yasiyoruz
Kabus olmali
Asıl sorun oyuncunun genel olarak nasıl olduğu değil. Sorun yaşadığımız hava toplarında iyi olmadığı bariz. Ederinden fazla bonservis ve maaş verileceği de maalesef bi gerçek. Ayrıca yok fırsat transferiydi yok yıldızdı diye hem yönetimin hem hocanın söylemleri varken peşinden gelen adamın Genkin yedeği olması, 2 yıldır olduğu gibi lafların yine taraftarı uyutmak için birer ninni olduğunu gösteriyor.
Üstelik bu adam geç form tutup yeterince dinlenemediyse ve bu oyuncu için senin hocan çıkıp "çok hazır, uçar, kaçar" diyorsa; durum çok daha vahim.
Oyle nakit para yok bizde.14u verirsen alırsın arnauyu
Adam sana shogötten vermeyi teklif etmiş mesajı bile açmadım diyorsun.Whatsappta okunmamış 1000 tane falan mesaj var, bazen görüp cevap vermeden yaptığım oluyor.
Okumuş açmamışımdır
Nerden biliyosun.Oyle nakit para yok bizde.
Yav Sergen.Nerden biliyosun.

avele benziyor