- 18 Temmuz 2009
- 81.764
- 238.756
- 5.093
Şekeri hayatımdan çıkardım.Adam sana shogötten vermeyi teklif etmiş mesajı bile açmadım diyorsun.
Nereden bakarsan bak rezalet.
Keşke bana teklif etseydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şekeri hayatımdan çıkardım.Adam sana shogötten vermeyi teklif etmiş mesajı bile açmadım diyorsun.
Nereden bakarsan bak rezalet.
Keşke bana teklif etseydi
Rıdvan 3'lüye daha uygun bu arada ama onun da sakatlık sorunları vardı. Bir de Bjk alacak onu diyorlar Bjk isterken bize gelmez zorunlu opsiyon ile mi ne istemişler 6 milyon falan deniyordu.Galatasaray, Eren Elmalı için Trabzonspor ile anlaşamazsa Rıdvan Yılmaz için Rangers ile görüşecek. (Kaya Temel)
Şeker gibidir Kemalimin shogötü doğruŞekeri hayatımdan çıkardım.
abicim ben de ifade edemiyorum bazen kendimi:Frankowskiden çok komisyon düşmüyordur. Ondan mütevellit. Okana bundan sonra ibrikçi diyeceğim. Dursun her daim arazi satmaya ve paraları cukkalamaya gelmiş biri, Erden bey hem Okan'ı hem Dursun'u güzel gösterdi, ikisini başımıza bela etti, ikisi birden Erden'i yedi. Dursun ortaya bıraktıkça Okan'da ibrik tutuyor. Beraber yiyorlar Galatasaray'ımızı. Defolsalar lokma döktüreceğim.
Doğru mu @Metin İbrahim KavukçuŞeker gibidir Kemalimin shogötü doğru
bug bulduklarını sanıyorlar herhaldeBunlar niye acele ediyor ki a.ligi falan da yok. 3-5 gün daha pazarlık falan yap.
Birde önüne gelene %50 teklif etme huyunu ne zaman bırakırlar acaba
Yatacak yeriniz yok hatip ve kavukcu. Bi de yalandan cikip cok baslilik hehe diye aciklama yaptiniz. Insallah aglayarak gidersiniz bu kulupten
görsel var mıBCT ler kolombiyanın Melike Çelik'ini yayına aldılar galiba trasnferi soruyorlar.