Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Cuesta Davinson Abdülkerim
Barış Torreira Sara E.Elmalı
Mertens
Morata Osimhen

Screen Shot 2025-02-06 at 11.42.59 PM.webp

Burhan Can Terzi: "Frankowski Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor. Galatasaray'ın 5 milyon Euro'luk teklifi olmuştu, anlaşma sağlanamamıştı. Sonradan işin içine iki farklı menajer girdi ve kızıştırdı, şimdi Lens oyuncuyu bırakmak istemiyor. Bu transfer zor."

Bu da Sami Yen'in haberlerini sonradan paylasiyor.

Galatasaray, Eren Elmalı için Trabzonspor ile anlaşamazsa Rıdvan Yılmaz için Rangers ile görüşecek. (Kaya Temel)
Rıdvan 3'lüye daha uygun bu arada ama onun da sakatlık sorunları vardı. Bir de Bjk alacak onu diyorlar Bjk isterken bize gelmez zorunlu opsiyon ile mi ne istemişler 6 milyon falan deniyordu.

Frankowskiden çok komisyon düşmüyordur. Ondan mütevellit. Okana bundan sonra ibrikçi diyeceğim. Dursun her daim arazi satmaya ve paraları cukkalamaya gelmiş biri, Erden bey hem Okan'ı hem Dursun'u güzel gösterdi, ikisini başımıza bela etti, ikisi birden Erden'i yedi. Dursun ortaya bıraktıkça Okan'da ibrik tutuyor. Beraber yiyorlar Galatasaray'ımızı. Defolsalar lokma döktüreceğim.
abicim ben de ifade edemiyorum bazen kendimi:

garip ortamdan kastım lanet olsun yönetime falanda değil , onlar da var ama :

- Yönetim Gardi ile Morata'yı pıt pıt bitirdi...osimhen / icardi senaryosuna kendini şimdiden hazırladı : Gayet iyi iş olarak bakıyorum

- Sonra yönetim , yazılan çizilene göre "taraftara hediye" diye Lemina aldı. Okan hoca artık ego mu - umursamazlık mı - BAMBAŞKA bir düşünce mi bilmiyorum, AVL ye yazmayacak deniyor. Buda bana şunu sorduruyor - Sportif AŞ yönetimi hocaya "sen sahaya bak , gerisine karışma" modunda mı yoksa hoca bir şekilde yönetime her daim siper mi oluyor - hocanın mantığını çözebilmiş değilim - mantığı demeyeyimde tavrını diyeyim. (Tabii burası gene yazılan çizilene göre - 2.5 saate göreceğiz listeyi)

-SONRA YÖNETİM ve açıklamalrıyla okan hoca , taraftarın görüşünü (tivitter kalabalığı değil) yok sayıp, HİÇ ÇALIŞMA YAPMADIĞI bölgeye SON GÜN menajer kucağına oturarak ULTRA BONSERVİS ödeyerek bir adam alıyor . Oyuncunun günahı yok - ADS maçında sahaya sürsen kims yuhlamayacak, kimse ıslıklamayacak -aksine alkışlayacak. AMA TEPKİDEN KORKUP , bu havada sanki taraftar havalimanı basacakmış gibi üstü kapalı gizli saklı adamı getiriyor istanbula

- Sonra Yönetim ve Teknik ekip , ya jakobs olmadı - jelert zaten cılızdı (bu da Cuesta gibi trasnfer bu arada ) Hoca da tutmadı pek keratayı derkene ELMALI ya - 5M Euro vermeyi kabul ediyor (tekrar- yazılana göre)

- ve en son YÖNETİM kapı kapı - menajer menajer gene bek arıyor ve muhtemelen icardi'yi donduracaklar bunun için.

ve bu süreçte yönetim hoca ile sürekli %100 koordine ve iletişimde öyle mi ? yoksa okan hoca salmış bu konuları ben kadroma bakarım mı takılıyor (bundan harbi emin olamadım 2 güne bakınca)

bu süreç bana çok acayip geliyor - alt coin çöküşü gibi bi 2 günlük grafik misali. daha önemlisi acayip sağlıksız geliyor

geçen sezo devre arasında Boey gitti aman para harcamayalım BB'den çıkacağız (aslında seçim ayağı) diye az para harcadılar - ki auerier'e beleşten para verdiler...bu sezon haftaya ÇIKMIŞ BİR YÖNETİM vaadiyle girecekler ama 8 + 5 + allahbilir ne rakamlar geçiordur çatır çatır savuruyor .

ACAYİP garibime gidiyor.

rıdvan yılmaz transferini yener ince fizyoterapide boş kalmasın diye mi istedi acaba ? Tempo yapınca hemen adeleyi tutan bek istemiyorum bu takımda ben

Yatacak yeriniz yok hatip ve kavukcu. Bi de yalandan cikip cok baslilik hehe diye aciklama yaptiniz. Insallah aglayarak gidersiniz bu kulupten

BCT ler kolombiyanın Melike Çelik'ini yayına aldılar galiba trasnferi soruyorlar.

Yatacak yeriniz yok hatip ve kavukcu. Bi de yalandan cikip cok baslilik hehe diye aciklama yaptiniz. Insallah aglayarak gidersiniz bu kulupten

sizin yapacağınız işe edeyim ben...herifler "bunlar nasıl tipler ya" diye kapı kapatmış - BCT 'ye de inanmak istemiyorum tabide...

şu adamı alın - kafamız rahat etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt