Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1.90 + yerli stoper. 18 yaşında.

Barış Alper gibi bir adamla tüm maç boğuşacak fiziğe de sahip. Eren’e Yusuf’a basacağın parayla bu adamı al. Avrupada’da oynatırsın gerekirse Metehan’ı kiralık ver Başakşehir’e.

Bu dediğine katılmıyorum sağ taraf için çıkan isimler hep kanat bek isimler. Sol tarafa ise yerli kadro derinliği için isteniyor ve 3 yerli var zaten adam akıllı Eren, Rıdvan, Yusuf Özdemir.

o zaman sola 1 tane yabancı alalım

sağda zaten barış sallai oynar

bu kadar adamı al al nereye kadar

Nihayetinde Genk transfer yapamayacak değil mi? Bu da ihtiyaçları yok anlamına geliyor.

İhtiyaçları olmayan adama ederinden fazla bons ve maaş veriyorsun, sana gelip fark yaratacak bir adam mı? Hiç sanmıyorum.

Bizim taraftar gercekten sorunlu takmislar kafayi menajere

Adi ustunde menajer herkesle is yapar
Emlakci gibi ne farki var bir kisiyle calissa adam batar zaten komisyoncu babasini bile satar

Bu yuzden istifa diyenler aynaya baksin sacma sapan seylerden klube saldirmayi fenerlilere birakin bir zahmet

Cuesta topcumuzdur bu sacma sapan saldirilari gorunce basarili olacaginada inancim tam

Bu forumun ortak begendigi adamlarida gorduk hepsi tarih oldu

Belottiyi alin icardi kim diyen forumun futbol bilgisini sorgulamaya gerek yok

İmkansız, şu an biri istese min isteyecekleri bedel 30 kağıt

Saldım valla yav

sahaya ne çıkarsa izleyeceğiz.

sırf Frankowski olsa çok hoşuma gidecek .

diğer konuları full saldım - boşuna ne stres yapacağım.

Ulan Antep maçı sonrası nası mutluyduk be
Lemina fln da oluyodu ztn

Deadline day yaklaşırken Morata sonrası 6 topçu alıncak duyumu ile hazzın zirvesine çıkmıştım şahsen

Orta saha alternatifi --> Lemina 🤩
Sağ stoper --> Cuesta €8m 😓
Sol stoper --> Alınmayacak bile
Sağ kanat bek --> Halen alınamadı kim bilir kim gelecek
Sol kanat bek --> Elmalı'ya €5m 😱
Mertens alternatifi --> Belki içimizden Yusuf'la çözeriz 🙃

Yani bundan daha kötü tek şey olabilirdi o da Bjk'den Lemina çalımı yemekti. Ona da gayret etmiştir bizimkiler ama Lemina bu kulübü samimi seviyormuş onu görmüş olduk. Kesin olmuştur demiyorum ama öncelikle burada buram buram komisyon kokuyor. Her kim ki Galatasaray'ın bir kuruşunu bile hortumluyor tüm sülalesinden çıkmasını diliyorum. Onun dışında Allah bu transfer döneminde tüm emeği geçenlerin binbir türlü belasını versin

Ama önce de benim belamı versin çünkü MALOĞLU MAL gibi heyecanlandım şu deadline için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt