Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şunu al bir de Hamza’yı al Başakşehir’den kapat transferi

lens de sicak bakiyomus

olacak heralde

1738878379619.webp

Frankov bize gelmek istediği için belki olur o iş, adam da haklı 2, 2.5 maaş verilmiş, kariyerinde kazanmadığı paralar, istemesi normal.

Yine düzenli Fransa ligi tecrübesinden dolayı pozitifim, kendini ispat edememiş adam o kadar düzenli oynayamaz orada ve Fransa ligi bizim lige sertlik açısından çok uygun.

bu kez de yedekte jelert sallai yunus jacobs ve yeni gelen adam gibi 5 kanat bek oynama ihtimali olan adam olacak

bu arada da sol stoper sadece abdülkerim

bence 3lü devam edilecekse 2 bek almak tamamen savurganlık olur

sol stoper almak dahi daha mantıklı
jelerti hic sayma yok hukmunde
yunus bek olmaz
baris bek olur ama olmamali
yani yeni gelecek 2 adam + sallai + jacobs olur bek rotasyonu
jelerti kullanicam dersen 2 degil 1 adam yeter

Cuesta gariban diye acıyıp tekrar bi skills videosunu izledim

İzlemez olaydım

Bu ne ya valla adamın iyi yaptığı tek bir şey yok

Davinson'un falan performansını yukarı çekebilir maksimum başka bi katkısı olmaz bize bu herifin

Davinson bu herifin nerede sıçacağını bildiği için erken önlem alarak yıldızlaşabilir evet :D

Frankov bize gelmek istediği için belki olur o iş, adam da haklı 2, 2.5 maaş verilmiş, kariyerinde kazanmadığı paralar, istemesi normal.

Yine düzenli Fransa ligi tecrübesinden dolayı pozitifim, kendini ispat edememiş adam o kadar düzenli oynayamaz orada ve Fransa ligi bizim lige sertlik açısından çok uygun.

Abi sarayı beğeniyorsun de mi

bu ödenen para gercek mı

40 mılyona satmış lens bu Türk kardeşimizi

o zaman sola 1 tane yabancı alalım

sağda zaten barış sallai oynar

bu kadar adamı al al nereye kadar

Beke de stopere de kimse alınmamalıydı eldekilerle devam edilmeliydi. Kimse bekle ne şampiyon oluyor nede şampiyonluğu kaybediyor. Dünyada şampiyonluğa etki edebilecek bek sayısı 10 falandır. Her şeyin içine edildi.

O wagner de gelsin.frankowski sağ açık oynasin

Dursun taraftarı yavaş yavaş vasatlığa alıştırmaya başladı. önümüzdeki sezon 2015-2017 rezalet süreci başlar

Sallai’ye de diyeceksin ki bak sağ tarafta Jelert + Frankovski ile yürüyoruz sol kanat beki olarak 6 ayın var.

Performans veremezsen vedalaşabiliriz.

jelerti hic sayma yok hukmunde
yunus bek olmaz
baris bek olur ama olmamali
yani yeni gelecek 2 adam + sallai + jacobs olur bek rotasyonu
jelerti kullanicam dersen 2 degil 1 adam yeter

abi benim derdim tutarlı bir planlama

dediğim gibi 4lü oynayacaksak alalım 2 bek sorun yok

o zaman da frankowski yanlış adam

yok 3lü oynayacaksak birinde barış birinde franko güzel olur ama bu mevkisinde 5 yedek gereksiz olur o zaman da eren saçma bir hedef

rastgele olta atıyoruz gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt