Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuesta gariban diye acıyıp tekrar bi skills videosunu izledim

İzlemez olaydım

Bu ne ya valla adamın iyi yaptığı tek bir şey yok

Davinson'un falan performansını yukarı çekebilir maksimum başka bi katkısı olmaz bize bu herifin

Aurier ve Vinicius çöptü ama sempatiklerdi. Takım içi arkadaşlığı pekiştirmişlerdi.

buna baya katılıyorum - norwichte kaleye giden profildi - bizde ileriyi toparlayıp set etmekle meşgul hep

arada geri depar kademe vs cabası. yaydan bam güm deneyen - araya enfes pas bırakan adam istiyorum geldiğinden beri.

galiba sadece fener deplasmanında böyle oynadı(ya da yakın)
Lucas'ı önde deli dana gibi koşturma çabası, bir işe yaradığı da yok. Sahada iki tane zeki topçu var biri Mertens diğeri Sara, Mertens ofansta tek başına kalıyor kaç maçtır.

Hücuma zeka katmadığımız için 30 tane şut çekip gol atamıyoruz bazen. Fizik kaliteyle zeka dengesi fizik kaliteye kaydı diyeceğim ama ne koşu mesafeleri iyi ne de sprintli koşuların sayısı. Kiev bile 10 km falan fark attı.

franki makul ücrete alıp kapatalım transferi

yaza gönderecek adam birikmesin

belli ki jelert ve jacobs ile uğraşacağız zaten

Yatacak bir isim değil gibi aslında Bats gibi oynamak istediği için gidebilir karakterli adam ama kimse o parayı bırakmaz normal şartlarda
Bats'ın bir repütasyonu vardı ve öğrendiğim kadarıyla imza parasıyla 2.5 milyon euroya gitti oraya yani maaş düşüşünü kabul etti, Sallai de gider kabul ederse ama eder mi? sanmam.

ulan hadi be ...

gerçi maaşı yazılıp çizilenin aksine max 2 dir umarımda...Lens'te kaç alıyor acep ?

merakım ama EU2024 ten sonra bu adama niye yürümemişiz biz acaba.
Bir kaç kaynakta baktım 1.5 civarı brüt, 850 bin civarı net yazıyordu.

bu hakiki mi

hakikiyse küfür edeceğim, editlenmemesini rica ediyorum

Hakiki tabii

Volkan kendi veliahtı ilan etti bu çocuğu

İstanbul'da fenerbahçe sürücü kursu var, kapak fotoları bu çocuk :asd:

öyle böyle fenerli değil ama Arda'dan sonra bir şeyler olmuş profesyonellik kafası falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt