- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Bencede İspanyol gelmeli7 milyona 29 yasinda oyuncu, maasi 2-2.5 milyon euro mu
14 milyona 21 yasinda oyuncu, maasi 1-1.2 milyon euro mu
neyse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bencede İspanyol gelmeli7 milyona 29 yasinda oyuncu, maasi 2-2.5 milyon euro mu
neyse.
Yatacak bir isim değil gibi aslında Bats gibi oynamak istediği için gidebilir karakterli adam ama kimse o parayı bırakmaz normal şartlardaSallai'nin umrunda olmaz 4 sene 10 milyon euro maaşı var, yatarak alır isterse.
SabahaSimdi mi sezon sonu mu?
2incisi tabii daha makul olanı (Adamı bilmiyorum / bakmadım da)7 milyona 29 yasinda oyuncu, maasi 2-2.5 milyon euro mu
neyse.
Cuesta gariban diye acıyıp tekrar bi skills videosunu izledim
İzlemez olaydım
Bu ne ya valla adamın iyi yaptığı tek bir şey yok
Davinson'un falan performansını yukarı çekebilir maksimum başka bi katkısı olmaz bize bu herifin
Lucas'ı önde deli dana gibi koşturma çabası, bir işe yaradığı da yok. Sahada iki tane zeki topçu var biri Mertens diğeri Sara, Mertens ofansta tek başına kalıyor kaç maçtır.buna baya katılıyorum - norwichte kaleye giden profildi - bizde ileriyi toparlayıp set etmekle meşgul hep
arada geri depar kademe vs cabası. yaydan bam güm deneyen - araya enfes pas bırakan adam istiyorum geldiğinden beri.
galiba sadece fener deplasmanında böyle oynadı(ya da yakın)
Evet ilk maçında kafa ile geri pas hatası yaptı gol yediler. Bizde olsa 90. Dk çarmıha gerilmişti.bu ödenen para gercek mı
40 mılyona satmış lens bu Türk kardeşimizi
![]()
Abdukodir Khusanov - Oyuncu profili 25/26
Abdukodir Khusanov, 22, Özbekistan ➤ Manchester City, 2024'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 50.00 mil. € ➤ * 29 Şub 2004, Tashkent, Özbekistanwww.transfermarkt.com.tr
git yat uyu kardeşimBegeni gercek mi fake.diyolar ?
Bats'ın bir repütasyonu vardı ve öğrendiğim kadarıyla imza parasıyla 2.5 milyon euroya gitti oraya yani maaş düşüşünü kabul etti, Sallai de gider kabul ederse ama eder mi? sanmam.Yatacak bir isim değil gibi aslında Bats gibi oynamak istediği için gidebilir karakterli adam ama kimse o parayı bırakmaz normal şartlarda
Bir kaç kaynakta baktım 1.5 civarı brüt, 850 bin civarı net yazıyordu.ulan hadi be ...
gerçi maaşı yazılıp çizilenin aksine max 2 dir umarımda...Lens'te kaç alıyor acep ?
merakım ama EU2024 ten sonra bu adama niye yürümemişiz biz acaba.
6 ay kalıp gittilerAurier ve Vinicius çöptü ama sempatiklerdi. Takım içi arkadaşlığı pekiştirmişlerdi.
bu hakiki mi
hakikiyse küfür edeceğim, editlenmemesini rica ediyorum