Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.102
- 33.525
- 3.073
muslera sezon sonu gideceğinden dolayı güzide klübümüzün menfaatlerinden dolayı duygusallığı kenara bırakıp berke özeri büyük gs taraftarları olarak affetmeliyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana Avrupa liginde 3 maç alsın bana da sövebilir sorun yok
ne diyo
anlamadım
Dünyada kaleci mi yok. Gidip iyi bir tane yabancı kaleci bulsunlarmuslera sezon sonu gideceğinden dolayı güzide klübümüzün menfaatlerinden dolayı duygusallığı kenara bırakıp berke özeri büyük gs taraftarları olarak affetmeliyiz
7 milyona 29 yasinda oyuncu, maasi 2-2.5 milyon euro mu
14 milyona 21 yasinda oyuncu, maasi 1-1.2 milyon euro mu
neyse.
şövalye gelecek sanıyolarBerke'nin geldigi falan yok , biz yabanci kaleciden devam edecegiz bu bir gelenektir.
14 milyona 21 yaşındaki oyuncu ama onu ikna edemezsin. 3 milyona, 700 bin euro maaşa şu Portekiz takımından önerilen oyuncu mu?7 milyona 29 yasinda oyuncu, maasi 2-2.5 milyon euro mu
14 milyona 21 yasinda oyuncu, maasi 1-1.2 milyon euro mu
neyse.
Anlıyorum sinirlenmeni.yearrak sorun yok rtaş
herif klübümüze alenen küfür ediyor
bu şerefsize formamızı giydirip para vericez ha mi? bi de avrupa liginde maç alsın fln diyosun. utanman gerekiyor
O pahali. Yunanliyi kacirmamak gerek.şövalye gelecek sanıyolar
Baumgartnere 30m verirmiydin admirimValla doğru bize Ziyech’in iş yapanı lazımdı hücumda ya da Mertens’in yerine daha genç birisi.
Kolpadir muht. rtasulan hadi be ...
gerçi maaşı yazılıp çizilenin aksine max 2 dir umarımda...Lens'te kaç alıyor acep ?
merakım ama EU2024 ten sonra bu adama niye yürümemişiz biz acaba.
bu hakiki mi
hakikiyse küfür edeceğim, editlenmemesini rica ediyorum
istanbul Türklerindir der ise gelsinO pahali. Yunanliyi kacirmamak gerek.