Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kolombiyali taraftar:

(Google ceviri)

„Sağlam bir stoper, topla çok da fazla ekstra bisey yapmasada.

Bence özgüven büyük bir sorun, ancak Copa America'da Lucumi'nin yerine oyuna girdiğinde, kendisi ve Davinson'dan etkilendim. O turnuvanın en iyi ikinci savunmasının bir parçasıydılar.

Özellikle, kendisi ve Davinson Brezilya'ya karşı harikaydı.

Bazen RB oynadı, ancak bu çoğunlukla seçenek eksikliğinden kaynaklanıyordu ve bunun onun için güçlü bir pozisyon olduğunu düşünmüyorum çünkü üst üste binmeyecek veya genişlik sağlamayacak.

Değerine gelince, bunun bir pazarlık olduğunu düşünmesem de, aşırı şişirilmiş olduğunu da düşünmüyorum. Bir CB için hala oldukça genç ve dünya kupasi’nda performans gösterirse muhtemelen onu kârla satabilirsiniz.“
İşin özeti, kolombiyada sanchez gibi üst düzey stoperin yanında yanında kamufle olmuş apo gibi

Cuesta rotasyon parçası olur Sallai tarzı

İnş bi İspanyol tayfa çeteleşmesine sebebiyet vermez

Yapacak bir şey yok artik. Destekleyip iyi çıksın diye dua edeceğiz. Biraz hızlıysa yine idare eder herhalde. Kaan ve Apo dönene kadar 3 kere çalım yiyorlar.
hızlı ama izlediğim kadarıyla rakibe eskortluk yapıyor daha cok, sertlik yok.
biraz sert, agresif bi sey olsaydı hızıyla beraber tam bizim lige uygun bi profil olurdu

sağ bek işini adam akıllı çözse bari şu yönetim

Muslera
Kaan Davinson Abdülkerim
Frankowski Lemina Sara Yusuf
Morata Barış
Osimhen​

Muslera
Kaan Davinson Abdülkerim
Frankowski Lemina (tureyra) Sara Barış
Morata Yunus
Osimhen

bu daha iyi @Ali Bektaş
giphy.gif

Üst düzey stoper beklerken Genk'in yedeğine 8 milyon verildiğini düşündükçe çıldırmamak elde değil

1738887155292.webp

avrupa listesi muhabbeti çok uzamış twitter’da, lemina oraya yazılmasın zaten gerek yok
2 maç oynayıp eleneceğiz okan hocamla, diğerleri koştursun

Avrupa'ya Lemina'yı yazmaya gerek yok hedef lig olmalı Icardi sakat, Bats ve Nelsson gitti zaten 3 çıktı yerine 3 tane oyuncu yazsak bile hiçbir şey değişmeyecek hatta Yusuf giderse giden sayısı 4 gelen sayısı 3 direk -1 olacak.

Varımızla yoğumuzla lige asılmamız lazım şampiyonluk direk CL kapısını açar + bu yönetimle sene sonu kesin olarak vedalaşmak lazım şampiyon olunsa bile istifa etmeliler.

Ya bu Cuesta güçsüz de anasını satayım. Sözde sırtı dönük adamı karşılarken sürekli sırtlarında ama forvetler topu alıp alıp sağa sola dönüyor, servis yapıyor. Şöyle birinde de topu tertemiz söküp aldığını görmedim. Topa dokunuyor bazen, dokunduğu top takım arkadaşına giderse ne ala, yoksa kendi alamıyor yani... Kıçını buna dayayan iri forvetler rahatlıkla al ver yapacak, ya da faul alacak...

Ya bu Cuesta güçsüz de anasını satayım. Sözde sırtı dönük adamı karşılarken sürekli sırtlarında ama forvetler topu alıp alıp sağa sola dönüyor, servis yapıyor. Şöyle birinde de topu tertemiz söküp aldığını görmedim. Topa dokunuyor bazen, dokunduğu top takım arkadaşına giderse ne ala, yoksa kendi alamıyor yani... Kıçını buna dayayan iri forvetler rahatlıkla al ver yapacak, ya da faul alacak...
random dokunuyor toplara, top nereye giderse, ayaklarda güçsüz, topu uzaklastırmaya calısıyor muslera gibi rakibe veriyor topu
tam pimi çekilmiş bomba

random dokunuyor toplara, top nereye giderse, ayaklarda güçsüz, topu uzaklastırmaya calısıyor muslera gibi rakibe veriyor topu
tam pimi çekilmiş bomba
Katılıyorum.Dany izlenimi verdi bana.hızlı ama hamleler hep hatalı,riskli ve ayak tekniği kötü. Saatli bomba türü topçu, çok kart görür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt