Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18-19 yaşındaki oyuncuları oynamaları için kiralamamamızı anlamıyorum, çocuklarda da mallık var kesin istanbulu bırakıp gitmek istemiyolar ama böyle topçu olunmaz ki kardeşim.

akıl almaz bi olay gerçekten bu efe'nin gökdeniz'in berat'ın anadoluda dayak yiye yiye top öğrenmesi lazım şu an
Efeyi bilmem ama Gökdeniz Berat falan oynatılmalı bizdede Allah aşkına bunları gönderelim diyoruz kiralığa ama yedekten giren adamlar Berkan demirbay falan bunları sokacağına çocukları sok oynasın

Formda hazır bir oyuncu almaya allerjisi var bizim transfer heyetinin illaki yedeğe düşmüş olmalı

Efeyi bilmem ama Gökdeniz Berat falan oynatılmalı bizdede Allah aşkına bunları gönderelim diyoruz kiralığa ama yedekten giren adamlar Berkan demirbay falan bunları sokacağına çocukları sok oynasın
o kadar kolay değil o işler

tek beraberlik kredinin olmadığı ortamda o çocukları sahaya atmak ve onların oynaması kolay mı

berat gökdeniz iyi oyuncular olabilir gelecekte ama berkan ve demirbayla aralarında dağlar kadar fark var şu an

Hazır olmadığı için değil de başka şansımız yoktu bence.

Bu kadar kanat gerektiren bir oyunda beklerin de birinin sakat diğerinin olmadığı yerde barış gibi bir opsiyonumuz varken orayı çeşitlendirmemiz en doğrusu. Sallainin kanat yada bek oynamaması gerektiğini söylüyorum ancak mevcut takıma bakınca da ondan daha iyisi yok maalesef.
Stoperlerden birini sattık 2 adam varken stoper yazılması da doğru.
Son olarak yedek forveti gönderdik, ilk maçta forvetsiz çıkmamız gerekmemesi için de morata yazıldı.

Orta saha için kaanı kaydırabiliyorsun.
Leminayı yazdan os ve stopere uydurma için yazılır.

İyi bir kanat bek alamayan beceri yoksunlarıyla leminanın dışarıda kalması doğru hamle

Yusuf kaça alınacakki

Alanya ne zaman ucuza adam bırakmış

Geçen store başındaki yönetici şimdi nihat kırmızı.

Yönetim bildiğin kaynıyor çok fazla ömrü yok bunların. Şampiyon olduktan sonra acil seçim kararı alınmalı.
Dursun çık bb, florya ihalesini yap, şampiyon olduğumuz gün olağanüstü kongre kararı alıp efsane başkan olarak bırak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt