Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biliyorum 2 sezon önce iyiydi ve faydalıydı her ne kadar Belçika ligide olsa ama şu an düşüşte. Bizde Apokerimde 2 sezon önce fişek gibiydi şimdi ise dökülüyor
Ben daha sert cevap verirsin sandim abi,teşekkür ederim.cuesta 25 yaşında daha,davinsonun ona dediği gibi yükseleceği yer burası belki de

Bıyıklı pastacı transfer piyasasındaki tüm karizmamızı bu şapka gibi bozdu

1738923724142.webp

Trendyol süper lig sağ bekleri ile kıyaslandığında (hücumsal):

1738923799148.webp

Trendyol süper lig sağ bekleri ile kıyaslandığında (defansif):

1738923842018.webp

Trendyol süper lig sağ kanatları ile kıyaslandığında(hücumsal):

1738923715054.webp

Trendyol süper lig sağ kanatları ile kıyaslandığında(defansif):

1738923900902.webp

Przemysław Frankowski tamam kesin iyi oyuncudur ama 8-10 milyon mi verecegiz 29 yasindaki adama? Satamayizda bunu tekrardan aldimiz fiyata

Leminayı listeye yazmamak için alel acele 8 milyon euro verdirip cuestayı aldıran

2001 de şampiyonluğu ekürisiyle fbye peşkeş çeken

Bize para kazandırmadan intere kaçan

Dönüşü yükseleni beşiktaş olan

Avrupada bizi rezil kepaze eden

Gsyi çöpe attırdığı paralarla batırmaya and içmiş

Taraftara akıl hastası demiş

Bolu fatihi lakaplı şahıs

İstifa etti mi?

Przemysław Frankowski tamam kesin iyi oyuncudur ama 8-10 milyon mi verecegiz 29 yasindaki adama? Satamayizda bunu tekrardan aldimiz fiyata
7-8 e bir tık daha genç sol kanat beki alınabilir
Sallai ve Barış sağda ve solda oynasda ikiside çizgiye basmaktan ziyade içe ivmeleniyor
Solak bir kanat bek Ryan Sessegnon, Zinchenco(daha tecrübeli) gibi daha mantıklı gibi

Maalesef yağlı müşteri konumundayız. Kulüpte harcayacak para var açıklamaları, Osimhen için 65 m civarında teklifte bulunduğumuz haberleri ve tabiki yine son ana bıraktığımız bir transfer döneminde 3 olan oyuncuya 10 istemeleri normal geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt