- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Ben dun başlığına çok sevilecek gibi demiştim.haritasinda acayip sevecenlik var.takiminda da çok sevilmiş ve milli takimdaCuesta yakisikli bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben dun başlığına çok sevilecek gibi demiştim.haritasinda acayip sevecenlik var.takiminda da çok sevilmiş ve milli takimdaCuesta yakisikli bence
Ciddi derecede performans artışı olurmax 1 aya cuesta 'da kafayı sarı yapar.
Firsat ürünü sayilabilir mi üstadBen dun başlığına çok sevilecek gibi demiştim.haritasinda acayip sevecenlik var.takiminda da çok sevilmiş ve milli takimda
Bizim ahlatı gören saplama derdine düşüyo3 5 milyon düşüreyim denemesi.
sen bende olsak bi alo derdik - denemesi bedavaBizim ahlatı gören saplama derdine düşüyo
adam var da biz mi 11'e yazmadık heis
Adam demekki hazır değil zorlamanın mantığı yoo mal mı bu herifler koca koca adamlar lemina hazır olacam hoca idmana almayacak leminada teşekkür ederim hocam diyecekHe yaw leminayı keyfi olarak almamış takımla idmana hey allahım ya rabbim millet kafayı yemiş
Önüne gelen beke 5 önereceğiz gibi. Hangisi kabul ederse diye bakcaz
Kenar bekten vaz mi geciyoruz?12+2 tribünde olacak muhtemelen sakatlık olmazsa Yusuf Demir ve Jelert orada oturur.
Yok o sterling olur ancaFirsat ürünü sayilabilir mi üstad
Umut yine karanlık alemlere dalmış bırakalımKenar bekten vaz mi geciyoruz?
Vazgeçme yok ligde Icardi lisans askıya alınır, Avrupa'da devam eder.Kenar bekten vaz mi geciyoruz?
Sallai