Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vazgeçme yok ligde Icardi lisans askıya alınır.

1- Muslera
2- Jelert
3- Cuesta
4- Sanchez
5- Jakobs
6- Torreira
7- Lemina
8- Sara
9- Sallai
10- Mertens
11- Osimhen
12- Morata
13- Yusuf Demir
14- Kanat bek
Icardi'nin sozlesmesinde birsey yapmis olsalar simdiye dek haberleri cikardi.

Mecbur askıya almak lazım bu kadar çalışmayan bir futbolcunun Mayıs'a yetişmesi mümkün değil en iyimser ihtimal Temmuz'da tamamen sağlıklı dönmesi olur.

Tabi kanat bek almazsak transferde yapmazlar Icardi'nin sözleşmesinede bir şey olmaz.

Erenede nötr değilim bu arada parasına da bakmam herif milli olmuş bek oyuncusu 1 milyona mı salacaklardı adamı yedekten Berkan giriyor barışı bek falan yapıyoruz sonra

Almış olmak için transfer yapmayız, sağ bek transferi yaza kaldi aciklamasi yakindir. Dunyada teklif yapip da red yemedikleri oyuncu kalmadi cunku.

Mecbur askıya almak lazım bu kadar çalışmayan bir futbolcunun Mayıs'a yetişmesi mümkün değil en iyimser ihtimal Temmuz'da tamamen sağlıklı dönmesi olur.

Tabi kanat bek almazsak transferde yapmazlar Icardi'nin sözleşmesinede bir şey olmaz.
Hic dokunacaklarina ihtimal vermiyorum, galiba Yusuf yolcu gibi gozukuyor sag kenar beki gelirse. Zaten Okan oynatmaz, kiralik gitmesi daha iyi onun icin.

Hic dokunacaklarina ihtimal vermiyorum, galiba Yusuf yolcu gibi gozukuyor sag kenar beki gelirse. Zaten Okan oynatmaz, kiralik gitmesi daha iyi onun icin.
Yusuf giderse Avrupa listesinde de 1 oyuncu azalmış olacak sonuç olarak Icardi, Yusuf, Nelsson, Batshuayi toplamda 4 çıkan yerine 3 giren oluyor bu sefer rotasyon tamamen iptal oluyor.

Sözleşmesine bir şey yapmaya gerek yok sanırım. Transfer dönemi bittikten sonra Tff'ye bildirmiyorsun herhalde. Bana göre kanat bek alırsak Yusuf kiralanacak diye düşünüyorum ama kontroller yapıldı Yener İnce bu sezon dönmesi imkansız dediyse İcardi'nin sözleşmeyi de bildirmeyebilirler şaşırmam ben.

Yusuf'un acilen bugun gitmesi gerekiyor bir yere , ya da Adana macinda son kez oynasin ve taraftara oyle veda etsin.

Franko 30'a merdiven dayamış şimdi gördüm. düşündürücü bir durum.

Sözleşmesine bir şey yapmaya gerek yok sanırım. Transfer dönemi bittikten sonra Tff'ye bildirmiyorsun herhalde. Bana göre kanat bek alırsak Yusuf kiralanacak diye düşünüyorum ama kontroller yapıldı Yener İnce bu sezon dönmesi imkansız dediyse İcardi'nin sözleşmeyi de bildirmeyebilirler şaşırmam ben.
Fener'de de Mimovic 15'inci yabanci oldugu icin kadroda tutulmayacak deniliyor mesela ama TFF kurallarinda bu nasil oluyor bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt