Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1738930209817.webp

yusuf demir 2,5 senedir sözlesmeli oyuncumuz olmasina ragmen dogru dürüst hic forma giymedi

simdi dandik bolu'ya karsi 1 gol 2 asistle oynadi diye daha fazla forma sansi verilecegine inanmiyorum

dün tamamen rotasyon yoklugundan oynayan bazi futbolcular gibi mecburluktan oynatildi

son 5-10 dk herhangi bir süper lig macinda oyuna girip maci kurtaramazsa oynatilmacagi hemen hemen garanti

icardi desen 5 ay sonra anca antrenmanlara baslar. kimse kimseyi kandirmasin, jakobs filan da ortada yok. jelert ve sallai sallantili performans gösteriyor

lemina ve cuesta yeni, ne verecekleri belli degil. bu kadar kötü yabanci planlamasi yapan baska bir takim daha yoktur

Bakalim gun sonunda hangi menajer onerisini alacaklar 8-10 milyon bonservise.

transferde alabildigimiz oyuncular hep rastgele ne denk gelirse transferi

ahmed'i borca karsilik aldik
lemina'yi sosyal medya gaziyla aldilar
morata'yi gardi getirdi
cuesta hatip kazigi, kimseyi alamayip bunu getirdi

-> daha önce gelen oyuncular herhangi bir sisteme bagli degil

angelino ve köhn gibi 3 stoperli sistemde kanat bek oynayan oyunculari alip 4-2-3-1in sol beki yaptik
simdi eren elmali 4lü beki ve onu dün geceye kadar istedik ama sistem 3lüye dönecek gibi görünüyor
osimhen ve morata ile klasik 4-4-2 oynamak istiyor mu bilmiyoruz

hem yönetim oyuncu alamiyor hem teknik ekip oyuncu belirleyemiyor
gardi'nin mevki fark etmeksizin getirebilecegi üst düzey isimli oyunculara göre kadro diziyoruz

Nasıl beğendin mi

Zalewski yerine sol wing gelmedi aklıma vlahovic yerine de aslında direkt forvet yerine lautoro tipi biri olabilir bağlantıcı ve besleyici
Zalewski Inter'e transfer oldu ayrica Vlahovic'i falan alamayiz zaten.

Gecen gun kadromu paylasmistim bidaki sene icin, bulursam atarim yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt