Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olimpiyattaki maç izlediğim ilk GS maçıydı
Fegh Hasan Ali maçında unideydim. Projeksiyon perdesi yumrukluyordum sanırım kahvede kendimizden geçmiştik

olimpiyattaki mac gunduz maci ve tribunde 80 bin kisi olmasiyla ozel bir macti. o seneki diger derbi de ali aydin katliami olan jk maci. hedefsiz olmamiza ragmen 65 bin kisi vardi hagi’nin gelisiyle

foto görelim
solda sen sağda sami
IMG_8255.webp

@Savaş Barış Onur'um diğer 2'sini boşver de Frankowski mi Wagner Pina mı alınmalı diye anket ekleyebilir misin?Diğerlerinin hem taliplisi Atletico Madrid ve Real Madrid falan filan hem de Avrupa'ya yazılmadıkları için şimdi gelmezler bence kanks yav :D

Senin yuzunden pinaya bastim oyumu ṣöyle

30 yaşında çift haneli bonservis 2.5 maaş olmamalı bence. Bu Wagner Pino'yu eğer 3milyon bonservis ve 1 milyon altı maaş ise denemek daha mantıklı sanki. Gönül Gironalı yada Sevillalı genç wonderkid ister tabi bonservisi yüksek olsun ama maaşı 1 civarı olsun ama onları imkansız bizimkilerin ikna etmesi.
2.5 maaş çokta - hazır oyuncu istiyorsan sana 3 yıl fayde verebilir diyorsan o kadar da kıstsa değil yaşı...maaş kısmı tabii ki önemli olan faktör.2 den yukarıda olmamalı- hatta 1.8 falan , ya da 3 yıl konrat yaptı diyelim 2-1.8- 1.6 gibi bir şeyde olur.

öbürüde ucuza deneme olur - tutarsa ne ala , tutmazsa keşke frankowski alaydık ne yaptığı belliydi dedirtebilir. Orasını hoca düşünsün açıkçası. Biz kim gelirse değerlendiririz.

gönlüm frankowski'den yana - polonyalı profillerin zaraını görmedim okumadım hiç , hazırda adam avrupa futbolunda az maç kaçırmış...daha çok faydalanırız hissim var sahaiçi olarak.

Girona city grup diye biliyorum - ordan wonderkid'i hatipoğlu'nun getirmesi GSCnin mars gezegeninde LAN partiyle turnuva yapmasıyla aynı ihtimal.

Sanchez'i Juanlu mu seversiniz Juansuz mu???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt