Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.863
- 20.482
- 2.663
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olimpiyattaki maç izlediğim ilk GS maçıydı
Fegh Hasan Ali maçında unideydim. Projeksiyon perdesi yumrukluyordum sanırım kahvede kendimizden geçmiştik
Klasik, sıcak temas, ultra ince hangisiTemassssssss
Bağırarak Galatasaray bestesi söylemeye basla dayak kendiliğinden gelir.Ksk carsidayim dayak atmak isteyen gelsin
Samiyle bulustum simdi
171’im diyordu 1.65 çıktı
foto görelim
solda sen sağda sami
6 cm de p boyutu onu da eklemişSamiyle bulustum simdi
171’im diyordu 1.65 çıktı
@Savaş Barış Onur'um diğer 2'sini boşver de Frankowski mi Wagner Pina mı alınmalı diye anket ekleyebilir misin?Diğerlerinin hem taliplisi Atletico Madrid ve Real Madrid falan filan hem de Avrupa'ya yazılmadıkları için şimdi gelmezler bence kanks yav
2.5 maaş çokta - hazır oyuncu istiyorsan sana 3 yıl fayde verebilir diyorsan o kadar da kıstsa değil yaşı...maaş kısmı tabii ki önemli olan faktör.2 den yukarıda olmamalı- hatta 1.8 falan , ya da 3 yıl konrat yaptı diyelim 2-1.8- 1.6 gibi bir şeyde olur.30 yaşında çift haneli bonservis 2.5 maaş olmamalı bence. Bu Wagner Pino'yu eğer 3milyon bonservis ve 1 milyon altı maaş ise denemek daha mantıklı sanki. Gönül Gironalı yada Sevillalı genç wonderkid ister tabi bonservisi yüksek olsun ama maaşı 1 civarı olsun ama onları imkansız bizimkilerin ikna etmesi.
sevilladaki cocuk musGardi'nin uğraştığı kim?
lan sen pavarottiye mi benziyosun ?!
1 tane daha olacak gibi ama AV listesini verdin - avrupadaki adamı sadece lig ile ikna edebilir misin muamma.Başka bir transfer beklemiyorum.
neyi kapatiyoz daha üc firsat transferi gelecekFrank gelir kapatırız.