Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.014
- 7.327
- 1.873
Lemina 1.83 falan. Bu adam da 2 cm daha kisa duruyor. Evet, boyunu soyluyorum arkadaslar: 1.81mhani kısaydı bu adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina 1.83 falan. Bu adam da 2 cm daha kisa duruyor. Evet, boyunu soyluyorum arkadaslar: 1.81mhani kısaydı bu adam
Sami övüyor
Nafi olumlu konuşuyor.
Bu transferden ben çok korkuyorum
Bu gençler neden Anadolu'ya gidip daha fazla süre aşıp gelişme isteğinde olmuyorlar acaba? Sonuçta isteyende Konya, Süper lig takımı.
Ben Lens taraftarıyım.lens taraftarı akıllı olsun lensi satın alırık
Renktas, "yav" dememissin ve cok ciddi yazmissin. Sasirdim acikcasi.Frankowski hakkında yorumlar okurken Ligue 1'de geçmiş sezonlarda diğer sağ beklerle de kıyaslanmış.Dubois'e göre dribblingi az.Alınıp yaşından dolayı temposuz da denilenebilir 2-3 ay sonra.Dubois'i oynatamayan Okan bunu da oynatamaz büyük ihtimalle.Bizim Wagner Pina'ya transferde gitmemiz gerek..
Erden Timur değil profesyonel bir ekip ve SD lazım. Bu olsun ki ileride Erden Timur tekrar gelirse hem kendisine o kadar yük binmesin hem de anlattığı daha önemli projelere zamanı olsun ki kendisi bir dahaki gelişinde umarım başkan olacağı için önceki gibi gidip oyuncu ile görüşme vb. gibi o kadar boş zamanı olmayacaktır.o işlere Erden abi lazım.
cuestayıda 3.5 + bonusa bağlardı max 1 maaşa falan. (hatta daha iyi potansiyelleri bağlardı cuestaya kalmadan )
limitsiz dönemde bonervissiz adamlarla debelendi - bugünkü lüks elinde pek olmadı ne yazıkki.

]
[emoji[emoji6
]
[emoji6
]]" data-quote="Ferhat Koç" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">

]
][emoji[emoji6
]
][emoji[emoji6
]
][emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji[emoji6
]
][emoji6
][emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji6
][emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji6
]
[emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji6
][emoji6
][emoji6
]
#theme=dark">Lan olm sen sürekli forumdasın, yeni futbol projesini de yapıyorsun. Sürekli Fifa etüdleri, + hafta sonları maçların hepsini izliyorsun.