Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frankowski buradan dönmez, oyuncuyu tanıdığım için net koşunabiliyorum bu adamı prime Gökhan Gönül olarak düşünebilirsiniz, fizik olarak ne zaman düşüşe geçer bilmiyorum ama bu sene ve önümüzdeki sene en azından 1.5 sene garanti performans vereceğinden emin olabilirsiniz. Satışı olmayan 30 yaşında bir adam evet ama yapacak bir şey yok, takımda bu tip 3-4 oyuncu oldu maalesef.

@Barış Savaş

tenor.gif

Son düzenleme:
Frankowski hakkında yorumlar okurken Ligue 1'de geçmiş sezonlarda diğer sağ beklerle de kıyaslanmış.Dubois'e göre dribblingi az.Alınıp yaşından dolayı temposuz da denilenebilir 2-3 ay sonra.Dubois'i oynatamayan Okan bunu da oynatamaz büyük ihtimalle.Bizim Wagner Pina'ya transferde gitmemiz gerek..
Renktas, "yav" dememissin ve cok ciddi yazmissin. Sasirdim acikcasi.

tarihi skandal cuesta transferinde bile genk taraftarı yorumlarda zil takıp oynamıyordu

bu dönem transfer ettiğimiz oyuncuların ortak özelliği hepsi kulüplerinde önemli görülen oyuncular

batshuayi gibi gittiğin için sevinçten göbek atan birini görmedim

o işlere Erden abi lazım.

cuestayıda 3.5 + bonusa bağlardı max 1 maaşa falan. (hatta daha iyi potansiyelleri bağlardı cuestaya kalmadan )

limitsiz dönemde bonervissiz adamlarla debelendi - bugünkü lüks elinde pek olmadı ne yazıkki.
Erden Timur değil profesyonel bir ekip ve SD lazım. Bu olsun ki ileride Erden Timur tekrar gelirse hem kendisine o kadar yük binmesin hem de anlattığı daha önemli projelere zamanı olsun ki kendisi bir dahaki gelişinde umarım başkan olacağı için önceki gibi gidip oyuncu ile görüşme vb. gibi o kadar boş zamanı olmayacaktır.

[emoji6][emoji[emoji6][emoji6]]" data-quote="Ferhat Koç" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">

Yapı var yersen.

Hangi verilere göre hazirlanmis bu puan durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt