Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frankowski, jelert, sallai, jakobs, hatta barış yahu bu kadar kanat bekle biz ne yapıcaz. Bu takımın mertens yerine bir forvet arkası, 10 numaraya ihtiyacı var kimse dillendirmiyor.

Muslera
Davinson Kaan Cuesta
Frankowski Sara Lemina Torreira Barış
Osimhen Morata

Sanırım hepimizin istediği dinamik takım oluşacak

La yok alinmiyorum diyorum zaten sjsjsjjs benim dediğim topçu tuttu seninki tutmadı falan salmak lazım onu diyorum. Frank gelip sicarsa umrumda olmaz banane yaw. Kendi halinde tr şartlarında hayatta kalmaya çalışan biriyim. Milyonlar kazanan yöneticiler teknik heyet düşünsün:d
Topçudan anlama hususunda Okan'dan iyisin zaten yav. 🤣

Transfer sezonu biter bitmez istifaya davet başlamalı her koldan. Stadyumda, sokakta, sosyal medyada her türlü baskı kurulmalı. +1 yaz transfer dönemi daha bu rezilliğe katlanırsak ciddi kalite düşüşü olacak gibi geliyor bana

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Düzenli oynayan adam oynayamıyorsa düşüştedir Nelsson da düşüşte.

Cuesta’nın sorun sisteme uymamak mı değil, niye yerini kaybetti?

Nelssonla ikisi aynı durumda değiller.

Kolay kolay böyle önyargılı olmam ama beklentileri karşılamayacağı çok belli. Taraftar ise kandırıldı yine, yazın olduğu gibi.

Copa america dan dolayi kampi kacirdi,thorsten fink de sint truiden dan bildigi beraber calistigi smets’i oynatti ve basarili oldu

Bu yüzden cuesta’yi da sadick veya smets’in cezali/sakat oldugu maclar da kullanmaya basladi

Taraftar kandirildi demene katiliyorum skriniar falan dendi son dakika menajer önerisi bir oyuncu geldi dogru

Oyuncu dan nasil bir beklentin var biraz buna bagli,nelsson gibi hava toplarinin neredeyse tamamini alsin diyorsan bu beklentini karsilamaz ama sanchez gibi atletik olsun oyun kurulumunda faydali olsun diyorsan memnun edebilir

Oyuncu tarz olarak sanchez’e ve djiku’ya benziyor

Lens yönetimi gelen tepkilerden dolayı transferden vazgeçmiş olabilir.Wagner Pina'nın daha yakın 1 transfer olduğunu düşünüyom ben yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt