Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.640
- 109.468
- 4.878
Alınmıyorum reis benim gibi relax takilin salın diyorum ksksjsjsjsjAlınma kanks yavSen bana takıldın alınmadım
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alınmıyorum reis benim gibi relax takilin salın diyorum ksksjsjsjsjAlınma kanks yavSen bana takıldın alınmadım
![]()
Batshuayi mi?Vardı burada gitti diye göbek atıldı
Randomun bile kskAlınmıyorum reis benim gibi relax takilin salın diyorum ksksjsjsjsj
@Onur Bakır İzmir'e geldiğimde 1 depo kiralayacam seni de orda 1 sandalyeye bağlayacam ve karşında büyük 1 hediye kutusuyla baş başa bırakıp gidecemMurat yine ortaligi karistirmis
Topçudan anlama hususunda Okan'dan iyisin zaten yav.La yok alinmiyorum diyorum zaten sjsjsjjs benim dediğim topçu tuttu seninki tutmadı falan salmak lazım onu diyorum. Frank gelip sicarsa umrumda olmaz banane yaw. Kendi halinde tr şartlarında hayatta kalmaya çalışan biriyim. Milyonlar kazanan yöneticiler teknik heyet düşünsün:d
Forumu arkasina alip millete 15 maç 1/2 2/1 oynatiyordu
Düzenli oynayan adam oynayamıyorsa düşüştedir Nelsson da düşüşte.
Cuesta’nın sorun sisteme uymamak mı değil, niye yerini kaybetti?
Nelssonla ikisi aynı durumda değiller.
Kolay kolay böyle önyargılı olmam ama beklentileri karşılamayacağı çok belli. Taraftar ise kandırıldı yine, yazın olduğu gibi.
Bu sefer bitsin artık
Bu sefer bitsin artık