Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

michael scott ok GIF

Boku yedik. Bu transferden hayır gelmez artık.

Aponun acilen toparlanması lazım. Dripling deneyip top kaptırıyor. İlk hamleleri falso. Kafa toplarinda caydiricilik yok. Aşırı ağırlaştı. Neydi ne hale geldi yaw üzülüyorum
net tespit . kalemine saglik .

gecen sezonun 2.yarisi baslarindan bugune , bilumum basliklarda nacizane degindim. halen de deginmeye devam ediyorum.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Berat yanından ayrılmasın, müthiş birşey çıkabilir Berattan.
beratı az biraz kullansa okan hoca

gökdenizide

eyüp topla beraber en zayıfı - şutu çok iyi. öbürleri topla bence baya iyiler - süre alması lazımdı çoktan bunların hepsinin

Bolu maçı o yüzden çok keyifli oldu - herkesin de hoşuna gitmiştir.

2.5'dan aşağı değildir. Sallai tarifesi, herife normalde 3 yılda kazanacağı parayı 1 yılda vermeyi taahhüt edersen normaldir tabii bu kadar gitmek istemesi. Gelmiş 29 yaşına, piyango gibi teklif.
Valla ben de 2.5 diye dusundum. Zaten 900b falan aliyormus galiba. Yaklasik 3 katini teklif ettiysek herifin gozlerde dolar isareti cikmis olabilir.

o koşulara top atacak oyunda oynuyor olmamız lazım bu arada. 70 metreden yetişir diye sallama işlerinde tüm trasnferlerimiz boşa para
Barış Alper mesela yüksek top tekniği yok ama kısa mesafede patlayıcı gücünü kullanarak çok rahat rakibini ekarte edip çizgiye vs. inebiliyor. Frankowski de bu tarz işler yapabiliyorsa acayip tehditkar olur kanatlarımız.

İzleyen herkes övüyor bu arkadaşı ama 29 yaşında olması büyük sıkıntı.
Neden sıkıntı olsun? Bize tarihimizin en büyük başarısını getirdiğinde Hagi 34 yaşında değil miydi ?
Popescu da 34 yaşındaydı.. mesela
Emre 21 yaşındaydı..
Capone 29 yaşındaydı..

Takımda yaş düzeyini harmanlayabilmek bi başarıdır ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt