- 3 Temmuz 2012
- 138.069
- 86.901
- 5.338
zorla mı gelecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Frankowski aslanım benim gel buraya bakim.
Bunları biz de söyledikLens yönetimi gelen tepkilerden dolayı transferden vazgeçmiş olabilir.Wagner Pina'nın daha yakın 1 transfer olduğunu düşünüyom ben yav![]()
ifb yi 5 lemiştik kupada, tecavüz etmişti komple ifb yeRibery’yi hatirlatmasi üzdü
Metz den gelip paramparca etmisti sol bekleri
Yazin kacip gitmesinden sonra galiba finansal olarak batiyoruz diye düsündügüm dönemdir
Daha sonra ne batmasi dünya yildizlari gelmeye basladi
o koşulara top atacak oyunda oynuyor olmamız lazım bu arada. 70 metreden yetişir diye sallama işlerinde tüm trasnferlerimiz boşa paraFrankowski o patlayıcılıkla bir de top taşıyabiliyorsa sapıkça şeyler izletebilir.
Kesin bilgi miFrankowski hayırlı olsun ekibimize
Berat yanından ayrılmasın, müthiş birşey çıkabilir Berattan.Frankowski o patlayıcılıkla bir de top taşıyabiliyorsa sapıkça şeyler izletebilir.
net tespit . kalemine saglik .Aponun acilen toparlanması lazım. Dripling deneyip top kaptırıyor. İlk hamleleri falso. Kafa toplarinda caydiricilik yok. Aşırı ağırlaştı. Neydi ne hale geldi yaw üzülüyorum
beratı az biraz kullansa okan hocaBerat yanından ayrılmasın, müthiş birşey çıkabilir Berattan.
Abi Cuesta için detaylı yorumun var mı?net tespit . kalemine saglik .
gecen sezonun 2.yarisi baslarindan bugune , bilumum basliklarda nacizane degindim. halen de deginmeye devam ediyorum.
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli
saygi ve selamlar .
Yusuf’u dondurmazlarFrankowski gelirse ligde icardi’nin lisans mi dondurulur yoksa yusuf’un mu
Valla ben de 2.5 diye dusundum. Zaten 900b falan aliyormus galiba. Yaklasik 3 katini teklif ettiysek herifin gozlerde dolar isareti cikmis olabilir.2.5'dan aşağı değildir. Sallai tarifesi, herife normalde 3 yılda kazanacağı parayı 1 yılda vermeyi taahhüt edersen normaldir tabii bu kadar gitmek istemesi. Gelmiş 29 yaşına, piyango gibi teklif.
Barış Alper mesela yüksek top tekniği yok ama kısa mesafede patlayıcı gücünü kullanarak çok rahat rakibini ekarte edip çizgiye vs. inebiliyor. Frankowski de bu tarz işler yapabiliyorsa acayip tehditkar olur kanatlarımız.o koşulara top atacak oyunda oynuyor olmamız lazım bu arada. 70 metreden yetişir diye sallama işlerinde tüm trasnferlerimiz boşa para
Neden sıkıntı olsun? Bize tarihimizin en büyük başarısını getirdiğinde Hagi 34 yaşında değil miydi ?İzleyen herkes övüyor bu arkadaşı ama 29 yaşında olması büyük sıkıntı.
Yusuf oynamalıFrankowski gelirse ligde icardi’nin lisans mi dondurulur yoksa yusuf’un mu