Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Her Maç mı izledinBuz gibi soğukta defalarca maç izledim Seyrantepe yazık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her Maç mı izledinBuz gibi soğukta defalarca maç izledim Seyrantepe yazık.
Olm bu sistem var zaten anlatamıyorum, scout ekibi üzerinden dönüyor bu yapı, sen oyuncu özelliği veriyorsun onlar ona göre liste oluşturuyor. Bu yapı daha da genişleyecekti ET anlattı işte katıldığı yayında, diğer oyuncular bile planlanacaktı alınıp.Sıçılacak bir durum yok ben sd gelsin terraneo gibi takılsın demiyorum zaten başka bir şeyden bahsediyorum
Birilerinin kadro planlamasını yapması lazım belli ki teknik ekip bilmiyo bu işi,her mevkiye 2şer oyuncu yazmakla kadro kuran adamlar bunlar
Sen şimdi 3lü oynayacaksın hadi buna ok uz,frankowski buna uygun mu buna da ok uz ama birinin okana bak sen bi heves 3lü müçlü tutturdun yarın iki ters skor da başka şeyde tekrar 4lüye döndüğünde bu adam ne olacak demesi kafalarda ampülleri yakması lazım
Öyle bi teknik ekip var ki bunu duyduklarında adım kadar eminim "aynen he o zaman napacaz bunu hiç düşünmemiştik" derler
Seri köz getirin
O ne demek Ermah
Koseckien son polish kim vardı bizde
Kosecki imiş 90-92 arasıen son polish kim vardı bizde
en son polish kim vardı bizde
Kadroda olmazBerat Luş Adana maçında süre alır mı sizce?
aynen bende gidicektim kale arkası kalmış ama yarın bulunur belki giderimDegisse iyi olur aslında..
Aksam 19da kocaeli amed macina bakariz kapalı gişe..
polish asıllı ama alman'dı o üstat.Podolski
alman olmayı seçti ama heis.Podolski
Gitmeyecek misin maça ?Degisse iyi olur aslında..
Aksam 19da kocaeli amed macina bakariz kapalı gişe..
Koseçki Galatasaray a gelmiş en iyi forvetlerden biridir.Kosecki imiş 90-92 arası
o kımı bende yok üstadKoseçki Galatasaray a gelmiş en iyi forvetlerden biridir.