Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıçılacak bir durum yok ben sd gelsin terraneo gibi takılsın demiyorum zaten başka bir şeyden bahsediyorum

Birilerinin kadro planlamasını yapması lazım belli ki teknik ekip bilmiyo bu işi,her mevkiye 2şer oyuncu yazmakla kadro kuran adamlar bunlar

Sen şimdi 3lü oynayacaksın hadi buna ok uz,frankowski buna uygun mu buna da ok uz ama birinin okana bak sen bi heves 3lü müçlü tutturdun yarın iki ters skor da başka şeyde tekrar 4lüye döndüğünde bu adam ne olacak demesi kafalarda ampülleri yakması lazım

Öyle bi teknik ekip var ki bunu duyduklarında adım kadar eminim "aynen he o zaman napacaz bunu hiç düşünmemiştik" derler
Olm bu sistem var zaten anlatamıyorum, scout ekibi üzerinden dönüyor bu yapı, sen oyuncu özelliği veriyorsun onlar ona göre liste oluşturuyor. Bu yapı daha da genişleyecekti ET anlattı işte katıldığı yayında, diğer oyuncular bile planlanacaktı alınıp.

Mevcut yönetim bu listedekileri alamıyor, bu bütçelerin de ağzına sıçtılar.

O roldeki ana adam da Şilili elemandı, baktı sallayan yok daha da para verilince gitti Spartak Moskova’ya.

Origin-PC-Uygulamasi-Nisan-Ayinda-Tamamiyla-Kapaniyor.png

Frankowski videolardan incelediğim kadarıyla süper herif yaw, Hem çok hızlı hem teknik hemde zeki adam full paket topçuymuş kaçırmasınlar bu adamı çok iş yapar. Bu kadar gelmek isteyen oyuncu için bir yolunu bulmaları lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt