Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Ahmet çoğu kolay maçta kilidi açar yada farkı açmaya yarar beleşten çok gol atar tam anti kapanan takım oyuncusu

Ben normalde gelen bütün transferlere destek vermekten yanayım. Ama bu Cuesta’ya ısınamadım. Onun için 11’e yazmam ki yedek bile olacağı muallakta. 1-2 milyona gelseydi başka mı düşünürdüm bilmiyorum. Verilen para acayip uçuk.

Bu arada Ahmet çoğu kolay maçta kilidi açar yada farkı açmaya yarar beleşten çok gol atar tam anti kapanan takım oyuncusu
ahmet biz kontraya cıkarken çok işe yarayacak gibi

barış yunusla fln olmuyor o işler cok gol kacıyor

Kesinlikle hakli

Kocaeli sakarya falan gelmeli lige

Kocaeli Sakarya falan çok mu farklı

Gerçek şu ki Türkiye bir futbol ülkesi değil. Futbolu seven toplasan bikaç bin kişi vardır maksimum

Türkiye'de insanlar futbolu değil üç büyükleri tutmayı seviyor. Sahada olan biten çoğunluğun umrunda değil

Bu da çok normal. Spor rafine bir zevk. Bizim insanımız ise hem var olma mücadelesi veriyor hem eğitimsiz

bcen ads ve az maçlarında 4lü çıkacağız osimhen ceza morata tek forvet ve cezalı işleri yüzünden.
Ligde Osimhen cezası yok ki eğer bu maçta 3-5-2 oynamayacaksak Rize ve fener maçları sıkıntıya düşer kadronun adapte olması lazım en hızlı adaptasyonda maç oynamaktan geçiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt