Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Bayern de bizim yaşadığımız sorunları yasiyordu özellikle Aston Villa maçında bakın bire bir biz olabilirdik o maçta Bayern.

Nasıl yaptılar bilmiyorum ama sorunu çözdüler

Bazı arkadaşlar diyor ki frankowski 29 yaşında ilerde satamayiz diyor. Yav sen boeyi sattin 50 tane bek aldın para gitti. Bu arada her futbolcuyuda satmayalim mubarek
Iki tip klup vardir yarismasi ve yetistirici

Madrid yarismaci takimdir yetistirmez basar parayi alir

Benfica porto lens lyon leipzig yetistirici kluptur bunlar alir yetistirir satar ve satacak adami bulmak icinde birsuru deneme yapar

Bizim klup hem yetistirecek hemde yarisacak iste bu mumkun degil yarisacaksin denk gelirse satacaksin

Daha yeni akturkoglunu boeyi sattik
Yazin baris yunus gidecek

Azicik gozunuz doysun adam 3.5 sene full faydali oynasa yeter mariano geldi katki verdi gitti halen oyle bek bulamadik

Adminim ilk hedef her zaman Avrupa olmalı katılıyorum.

Ama bu ligdeki pislikleri gördükçe açıkçası 10 sene üst üstte şampiyon olup bunların neslini tüketmeye oynamamız için Osimhen-Icardi gibi oyuncularla bunu yapabiliriz bu hakemler, tff, mhk hepsi varken hepsini yenmekten başka çaremiz yok.

Yoksa haklısınız Osimhen, Icardi, Morata gibi isimlerle Avrupa'da yürümemiz lazım.
Pislikle ne alakası var yav

Nolcak Avrupa’yı salıp tüm pisliklere rağmen şampiyon mu olacaksın

İsterlerse seni şampiyon yapmazlar, bunun farkına varın

Sadece lig kazanıp Avrupa’da sıçtıkça repütasyonun da düzelmiyor böyle salak salak adamlar geliyor fahiş bedellere

Evet eskiden seviliyormuş

İleride belki yeniden sevilir

Toplumsal olarak büyük bir kırılma yaşanması gerekiyor ama
Toplumsal etkiler bariz yüksek, keyfe maç izlerdi insanlar eskiden.

Şu an mesela bizim stada gidip maç izlemek bile ciddi bir efor hele de İstanbul’da.

Kesinlikle hakli

Kocaeli sakarya falan gelmeli lige

Yahu ne alaka. Bu maç için söylüyorum hafta içi, hava buz gibi, rakip ligin dibindeki Hatay... Kim takar bu maçı. Samsun seyircisini önemli maçlarda görüyoruz takımı destekliyor. Madem bunu dert edecekler gitsinler İstanbul'un mahalle takımlarını eleştirsinler. Onların maçlarda bu kadar bile taraftar olmuyor...

Bir de tribünlerin dolması için hedef lazım. Bak bu takım küme düşmemeye oynasa daha çok taraftar alır. Şampiyonluk gibi bir dşünceleri yok, tehlikede değiller, o yüzden taraftarın da çok fazla heyecanı olmaz. Şimdi ezikler bu durumdayken Dolmabahçe de ne kadar taraftar gelip maç izliyor? Onların stadı da boş sayılır.

Pislikle ne alakası var yav

Nolcak Avrupa’yı salıp tüm pisliklere rağmen şampiyon mu olacaksın

İsterlerse seni şampiyon yapmazlar, bunun farkına varın

Sadece lig kazanıp Avrupa’da sıçtıkça repütasyonun da düzelmiyor böyle salak salak adamlar geliyor fahiş bedellere
Adminim hiç karışmasalar adaletli olsalar zaten rahatlıkla şampiyon oluruz tamamen Avrupa'ya konsantre şekilde sürekli ilerleriz.

İstemedikleri için sürekli sancı çekiyoruz 2.5 seneyi geçtim son 3 haftadır rakiplere çıkmayan kırmızı kartlar verilmeyen penaltılarımız var tam tersi diğer taraftada Konya maçını kazanmaması gereken, Rize maçını kazanmaması gereken takım ittirile ittirile kazanıyor sadece son 3 haftadaki maçlardaki hakem hatalarına bakılınca şu an puan farkı 12-14 arası olmalıydı.

İsteseler daha fazlasını yapabilirler ama en fazla 1 maçta yapabilirler onun yerine sistem parça parça yapıyorlar.

Yoksa diğer dediğiniz Avrupa özelinde transfer maliyetleri hepsine kesinlikle katılıyorum.

Frankowski'ye bir sürü para gömelim Eren'e para kalmasın

Frankowski Sallai Jelert Jakobs ile kanat bekleri döndürebilmeliyiz ya

Gerektiğinde orada oynayabilen Barış Yunus Berkan falan da var

Adminim hiç karışmasalar adaletli olsalar zaten rahatlıkla şampiyon oluruz tamamen Avrupa'ya konsantre şekilde sürekli ilerleriz.

İstemedikleri için sürekli sancı çekiyoruz 2.5 seneyi geçtim son 3 haftadır rakiplere çıkmayan kırmızı kartlar verilmeyen penaltılarımız var tam tersi diğer taraftada Konya maçını kazanmaması gereken, Rize maçını kazanmaması gereken takım ittirile ittirile kazanıyor.

İsteseler daha fazlasını yapabilirler ama en fazla 1 maçta yapabilirler onun yerine sistem parça parça yapıyorlar.

Yoksa diğer dediğiniz Avrupa özelinde transfer maliyetleri hepsine kesinlikle katılıyorum.
Bu yazdıklarının hiçbiri

Kiev Malmö Rfs maçlarını kazanmamanın sebebi değil

Kazansaydın martta oynasaydın ilk maçını

Farkowski geldikten sonra lig icin yabanci kontajani doluyor mu ?

Birde yusuf ve jelert tribunde bekler herhalde

Iki tip klup vardir yarismasi ve yetistirici

Madrid yarismaci takimdir yetistirmez basar parayi alir

Benfica porto lens lyon leipzig yetistirici kluptur bunlar alir yetistirir satar ve satacak adami bulmak icinde birsuru deneme yapar

Bizim klup hem yetistirecek hemde yarisacak iste bu mumkun degil yarisacaksin denk gelirse satacaksin

Daha yeni akturkoglunu boeyi sattik
Yazin baris yunus gidecek

Azicik gozunuz doysun adam 3.5 sene full faydali oynasa yeter mariano geldi katki verdi gitti halen oyle bek bulamadik
Bunu bana mı dedin evrencim. Bana katildin sanirim

Frankowski'ye bir sürü para gömelim Eren'e para kalmasın

Frankowski Sallai Jelert Jakobs ile kanat bekleri döndürebilmeliyiz ya

Gerektiğinde orada oynayabilen Barış Yunus Berkan falan da var
Gerektiğinde barış mı? Barış artık bu sistemde kanat bek olarak 11 oynar...

Bu yazdıklarının hiçbiri

Kiev Malmö Rfs maçlarını kazanmamanın sebebi değil

Kazansaydın martta oynasaydın ilk maçını
Ona diyecek bir şey yok çünkü tamamen haklısınız o maçlar teknik ekibe ve futbolculara yazar 2-0 önde olunan RFS, 3-1 önde olunan Kiev, 2-1 son dakikaya girilen Malmö bir tanesini kazansak son 16'da olurduk.

ilk 11 e yazacagım isimler

morata

kutucu

barış

sallai

lemina

sara

sanchez

gerisini bi şekilde doldurun bunlar zorunlu olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt