Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kutucuyu koyarım buraya daha net adam

barışı kanata koymazsak enerjiyi atamaz
Morata Osimhen ve Barış'ın full potansiyelinde ve formda oynadıkları senaryoda kimse kesemez onları, Yunus/Mertens bile

Bu üçlüyle Atalanta gibi hücum edebilirsin. Ahmed de her maç oynayacaktır tabii başından beri istiyom gelmesini, fakat seviye farkı var

Belki Ahmed de üstüne koyarsa oralara gelir ama sanmıyorum, bazı çok net şeyler eksik adamda

Polonyalı diyince aklıma geldi sene 91 daha 16 yaşındaydım Gbirliği ni deplasmanda 3-0 yenmiştik goller Kosecki Mami Tanju dan gelmişti 3. golden sonra Tanju çok iyi bir röveşeta yaptı ama kalecinin üstüne geldi arkamda bir adam hüngür hüngür ağladı keşke hiçbiri olmasaydı da bu olsaydı diye baya içten ağlamıştı hey gidi günler hey.
Statta ilk izlediğim maç 91 deki bursa-gs maçıydı. 0-4 bitti.Kosa şov yapmıştı. O gün ona aşık oldum. Hain main dediler sonra ama halen tüm zamanlarda en sevdiğim topçudur herkes dahil.

Morata Osimhen ve Barış'ın full potansiyelinde ve formda oynadıkları senaryoda kimse kesemez onları, Yunus/Mertens bile

Bu üçlüyle Atalanta gibi hücum edebilirsin. Ahmed de her maç oynayacaktır tabii başından beri istiyom gelmesini, fakat seviye farkı var

Belki Ahmed de üstüne koyarsa oralara gelir ama sanmıyorum, bazı çok net şeyler eksik adamda
barışı bence de her mac oynatmalıyız

sallaide cok cabalıyor rotasyon icin iyi oldu

yeni sag beki jakobsun yerine atıp barışı sagda kullanırız 2 kanat bekte cok hızlı olur

Gökhan Dinç: "Trabzonspor 5 m euro istiyor, Galatasaray 4 m euro veriyor, Eren Elmalıda 1 m euro maaşa tamam dedi o da kulübüne bir baskı kurmaya çalışıyor."

manav Asporda "bitmeye yakın ve burdan dönmez bu transfer diyor kaynağım" demiş.

Olm bak bana zorla araştırtacaksınız konuyu

TM bizim lig dışında kısmen güvenilirdir, bu adamın gördüğü max piyasa değeri 8 milyon euro, tarih aralık 2023, o günden beri düşüşte ve 5'e kadar düşmüş değeri

Bu süreçte yani 2024 yılında naptı diye baktığımızda tek başarısı Kolombiya'da Lucumi sakatlanınca oynamak, Mina da düşüşte olunca.

2023'te tepe değeri görmesini sağlayan da konferans ligi oynaması ki orada da başarılı değiller

Yerini kaptırdığı adam kim peki

bu, 1 temmuzda 2 milyon euroya aldıkları bir adam yani 2 milyon euroya adam alıp bunu kesmişler üstüne bunu da tarihte gördüğü en yüksek değere satmışlar

Bu adamın verilerini de araştırırım, tek tek dökerim ortaya ama yapmıyorum, ben nötr oldukça düşman edecek şeyler yazıp duruyorsunuz.

Gören de müthiş adam sanacak, menajerin tekinin hatipoğlu'na soktuğu bir kazık, tutar tutmaz da yazı turadan ibaret
bu adama düşman olabilirsin

ama şevki kara ile aynı fikirde olacaksın

bence bize daha yakın olmalısın

Haluk Yürekli: "İlk başta 3+0.5 m euro anlaşılmıştı o dönem Trabzonspor peşin istiyordu şu an rakam 4.5'lara geldi Trabzon yine peşin istiyor aradaki tek problem peşin istemeleri Okan hocada Jakobs sebebiylede çok istiyormuş."

Yazın Jelert'i 9 kemiksiz 11 bonuslu bize sokup yerine 2 milyon euroya aldıkları Kopenhag hikayesi gibi bu Cuesta mı ne haltsa işte onun hikayesi

Yine de Jelert gibi de olmaz, Jelert öyle bir herifki ikinci lig üçüncü lig ayırt etmiyor herkese karşı eziliyor

Eren Elmalı için 4-5 milyon euro vermek mantıklı değil kesinlikle yav :D

Haluk Yürekli: "Galatasaray Eren'in dışında da yerli sol beklere bakıyorlar bu iş 11'ine kadar belli olacak gibi gözüküyor."

bu arada bizim kanat bekler zaten kanat bek ortalamasından bile önde oynuyorlar

leminanın orta sahaya torreira yanına gelişi bu konunun zafiyet yaratmasını da azaltacaktır

3232 şeklinde durabilir takım sahada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt