Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sallai'den pek bir umudum yok

Sivas maçı ikinci yarı iyiydi o seviyeyi bulursa oynar yoksa daimi yedek olur

Ben Barış'ı solda daha çok beğeniyorum kanat bekken sağa ziyade

Zaten bu Frankowski de sağ koridoru çizgide baştan başa kullanan bir adam sanırım

O rolde devam etsin
hertürlü kanat rotasyonu artıyor o eleman gelince iyi oluyor

stoper herif iyi cıkarsa ligde rahatlarız

avrupada zaten başarı beklemiyoz

Kimse o kafada değil, ancak “yedekti” algısını yapan boyunu bahane edip adama saldıran bir grup var. Bu sezonun ilk yarısı ortalama 64 dk oynamış adam nasıl yedek oluyor; en fazla bu dönem formsuz diyebilirsin. Diğer sezonlarda da adam tüm sezon oynamış.. bu adam artık bizim oyuncumuz ve ibo ile aponun takışmasına kurban edilmemeli..

Ortalama 64dk oynamış? Bu bilginin kaynağı ne?

Doğru olma ihtimali yok da ondan soruyorum. SADECE OYNADIĞI MAÇLARDAKİ dakika ortalaması mı bu? Başka türlü imkanı yok çünkü..

halugun tribi kime
Yönetim ve taraftara

Skriniar mevzusunda sanırım çok ağır sövdüler

Mesela bu da Cuesta mevzusu gibi, sosyal medya öyle boktanki Osimhen'e bile sövüyorlar, Icardi'ye neler deniyor, Ali Naci yüzünden Yunus ne laflar yedi

Bu insanlar Cuesta'ya niye sövüyor diyorsunuz bir de, herkese sövüyorlar zaten

Sportif direktör lazım bu takıma iş bitirici bi adam. Bu heriflerden kurtulmak lazım yoksa batacak bu takım.

hertürlü kanat rotasyonu artıyor o eleman gelince iyi oluyor

stoper herif iyi cıkarsa ligde rahatlarız

avrupada zaten başarı beklemiyoz
Cuesta iyi çıkarsa iyi dönem geçirmiş oluyoz bence zaten

Sadece hücumda yaratıcı bi adam olsa belki iyi olurdu ama Yusuf var elde onu izleyek biraz da hep transfer hep transfer olmaz

Stoper eksiği de hala var ama sanmıyom bi tane daha stoper alacaklarını

Neyi kurban edicez aga biz? Stattaki taraftarın dahi bir etkisi yok çıkın şu mantıktan ya.

Jelert bizim yüzümüzden mi kötü oynuyor? Sallai ondan mı böyle düz oyuncu, Jacobs bizim yüzümüzden mi sakatlanıp duruyor. Napıcaz biz düşman olup?

Genk bu sezon 30 maç oynamış 2700 dk eder, Cuesta 830 dk oynamış ne algısı yapmalıyız?

Kesen çocuğun kim olduğunu da koydum, potansiyeli bulup bunu kesmişler işte durum basit. Önceki seneler ilk 11 oynamasının bize ne faydası olacak adam yedeğe düştü ve sana öyle geldi, as stoper olsa zaten vermeyeceklerdi.
Kerem’i, marcao’yu ve hatta Nelson’u bu taraftar yedi, buna jelerti dahil etmesem de. Jakopsun sakatlığı ve Sallai’nin düz oyuncu olması psikoloji ile alakası zaten olamaz. Jelerte ayrı bir parantez açmak gerek; hoca arkasında dursa ve biraz cesaretlendirse çok daha başka bir hikayesi olabilirdi.. Tıpkı köhn gibi, Angelino gibi topçuyu hoca ile taraftar el ele yok etti.. hoca sistemi oyuncuya göre değil, oyuncuyu sisteme uydurmaya çalıştı, oyuncu yapamayınca taraftar cullandı ve herifler rezilleri oynadı.. milan karşısında Angelinoyu izlemişsin geçen gün.. kabul etseniz de etmeseniz de; sosyal medyadaki yazılan çizilen staddaki taraftarı etkiliyor onlar da futbolcuyu… oyuncu insandır, robot değil; bu yüzden mental olarak güçlü yasa zayıf deriz..

Cuesta'ya karşı an itibarıyla fikrim değişmeye başladı. :asd:
GjNjzdnXUAA_C-Q

Hersey iyide su jelerti ne yapacagiz. Atsan atilmaz satsan satilmaz. Jacobs sakatligi sorun ama iyilesirse iyi oyuncu diye avutabiliyorsun kendini ama jelertin temassiz oyunu gercekten sorun. Ingiltereden teklif var diyenler oldu. Dogruysa kabul etmek lazim.

Galatasaray seviyesinde transfer önerilerim yönetime:

Alexander Bah (Benfica)
Jhon Lucimi (Bologna)
Enzo Millot (Stuttgart)
Baumgartner (Leipzig)
Jonathan David (Lille)

Şu 5 adamı alın 4 sene transfer yapmana gerek kalmaz takıma.

60Milyon civarı imza paraları dahil

bunların sözleşmeleri bitiyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt