Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diren Trabzon

ulan 5 milyon daha varsa ya gidin genc sol ayaklı bir stopere yatırım yapın ya da kanat bek için tek adama bağlayın

hoca her 6 ayda bir sol bek aldırmaktan vazgecsin artık

bu adam nelsson gibi dönemden gecmıs

2 sene iyi oynamıs samp olmus teklif falan gelmıs gitmek istemiş

Aksini iddia etmiyorum, Sara konusunda yazdıklarına. Manaj olayı farklı, kendi taraftarından tepki gelmedi, tam tersi taraftarı camiası ve hatta fbkj taraftarı dahi sahip çıktı kendisine. Olması gerek etkilenmemek ama insan elimizdeki obje ve dolayısıyla profesyonel de olsa etkileniyor. İcardi bu kadar sevilmeseydi böyle verimli olabilir miydi? Taraftarın sevgisi iyileştirir; tepkisi de çekingenleştirir ve maalesef mental olarak dağılır.
Yok yahu %90 olumsuz mesaj almıştı, sallamayan sallamıyor bence geneli sallamıyor mesela Nelsson geçen sene oynamazken sosyal medyasını kapatmıştı, bir yer oldu daha güçlü döndü.

Icardi’de bile ilk sene Gümrük maçında gerideyken panenka attığında tepki olmadı mı ciddi seviyede? Geçen sene fiziksel olarak kötü durumdayken de oldu ama o ikon yani farklı bir bağ var.

En net örnek Lemina, bize ne kattı hiç bir şey ama seveni çoktu çünkü kaliteli bir oyuncu, sahada güven veriyordu iyi olduğunda.

Cuesta da tribüne çağrılacaktır sevgiyle karşılanır şans da verilecek 10 günde 4 maça çıkacak neredeyse, bu durumda sosyal medyadaki ahraz taraftara bir şey diyemezsin ya da kontrol edemezsin.

En basiti hiç beklentim yok, çok olumsuzum ama gidip de sosyal medyasında ya da twitterda yazmam, burada zaten ona gitmez, nöbette arasa benim salladığım mesajları bulamazlar yani.

haber var mi diye aratayim dedim onume ilk lensli duz insan twiti cikti franko nerde diye yonetime sovuyor sanirim

Recep Luş ve Gökdeniz'i nasıl buldun son maçta
Berat lusu millet kanat beki olarak görmüş biraz ama alakası yok.berat oyun görüşü çok yüksek,süper kalite bi kanat oyuncusu.gec kaldık sans vermek için.ama en iyisi furkan içlerinde,o başka bisey.furkan oynadığında bunu hissedecek ve gitmesini istemeyeceksiniz.hergun antrenmanda zaten furkan.gokdeniz 8 numara olabilir,prese yatkın ve cok iyi top taşır ama bence u19 da hiç zorlamiyo kendini,kasmiyor

Sory, 😁yapılır ama en yakınındaki alt lig maçlarına git, oradaki liglerdeki sefaleti canlı canlı gördükten sonra tekrar bir değerlendir. Yurt dışında bu iş mantıklı, alt lig organizasyonunu Federasyonlar çok iyi yapıyor ama bizde aşırı para olmazsa o bataklıkta ayakta kalmak zor.
Trde ucuz diye dedim paran varsa bulaşılmaz zaten burdaki takımlara

Şurda gelin birlik olalım 5m euro toplayalım kulüp alalım diyorum kimse sallamıyo bu şekilde ilerleyemeyiz

Geçen yıl Davinson'un tüm sezon boyunca ligde yedek kulübesinde başladığı maç sayısı sadece 8. Saçma kıyaslamalar yapmayalım.

Bu sene Nelsson ise evet formsuzdu ve evet yedeğe düştü. Bunu demek de normal. Roma da bu yüzden gidip ederinin üstünde bir para basıp almak yerine cüzi bir ücretle kiraladı, durumuna bakacak ve alırsa da ederine alacak, ederinin fazlasına değil. Ayrıca Roma rotasyon oyuncusu olarak aldı, direkt ilk 11 için değil. Biz Cuesta'yı sözde 11'e yerleşip fark yaratsın diye aldık.
Sanchez 23-24 sezonu toplam 23 maça çıkmış. Cursta ise 2024-25 sezonundan yani bu sezonun ilk yarısında 13 maça çıkmış ve 9'u ilk 11.. neresi saçma? Ayrıca yedek olduğu için değil, senin teknik direktörün oynatmadığı ve taraftar bjk maçından sonra itin bi yerine koyduğu için adam gitti.. ve sende ucuza bırakmak zorunda kaldın. Bir de kolaylık sağlayacağına dair sözün vardı.. Cuesta 11 için aldın eyvallah da, müsade et sahaya çıksın; kötü oynarsa o zaman eleştir. Adam bir sahaya çıksın, bir izle.. aynısını saraya da yaptınız. İkinci ligden gelen topçuya 18 verilir mi demediniz mi?

Boey'in 73 dakika'da yapamadığını laimer 10 dakika'da yaptı. Boey'in atletizm savunma çoğu şeyi iyi ama karar mekanizması sıkıntı bunu bizde yıllardır yaşıyoruz. Bayern flan atınca millet ne kolay adamlar halı saha golü atıyor diyor ama biz kolayı zora çeviriyoruz. En son bu işleri yapan mariano'ydu herhalde

Muani Osimhen hattını kim istemedi bilmiyorum da o ikisiyle şu anki saçma uzun toplu sistem bile işlerdi, niye istemedi istemeyenler anlamadım.

World class değil ama onun altında bir adam, 95 etmez o ayrı.

Muani Osimhen hattını kim istemedi bilmiyorum da o ikisiyle şu anki saçma uzun toplu sistem bile işlerdi, niye istemedi istemeyenler anlamadım.

World class değil ama onun altında bir adam, 95 etmez o ayrı.
makatzeye takıldı millet muani forvet napacaz abi falan dediler

Boey'in 73 dakika'da yapamadığını leimer 10 dakika'da yaptı. Boey'in atletizm savunma çoğu şeyi iyi ama karar mekanizması sıkıntı bunu bizde yıllardır yaşıyoruz. Bayern flan atınca millet ne kolay adamlar halı saha golü atıyor diyor ama biz kolayı zora çeviriyoruz. En son bu işleri yapan mariano'ydu herhalde
Tekniği de çok iyi aslında, istediği yere atar topu, çalım atar ama son paslarında çoğu zaman yanlış karar veriyor. Ferdi de öyleydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt