Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.759
- 18.853
- 1.188
Cuesta gibi gizli getirebilirler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İroni sankiBunlar hangi derece mallık seviyesinde böyle![]()
Yapalım, "Özhakiki Cimbom" diye sahaya süreriz. (İngiltere'de Manchester satılınca taraftarlar böyle bir şey yapmıştı.)Trde ucuz diye dedim paran varsa bulaşılmaz zaten burdaki takımlara
Şurda gelin birlik olalım 5m euro toplayalım kulüp alalım diyorum kimse sallamıyo bu şekilde ilerleyemeyiz
Dünya sadece X'ten oluşmuyor
DayakXL kapsalon arti raki nezaman ismarliyon
bana daha cok lens santrafor ve ileri ucu iyi konum alamiyor gibi geldi.Bu video iyi degilki Paslari doğru yere gitmiyor koşuları iyi sadece. Daha iyi videoları var
hangi twitbüyük ihtimal sag bek alındı
samiyende twiti sildi
sevilladaki eleman geliyor
Sami Yen Haber gelmiyor demiş galibafranko işte
GS'de transfer bitmez!Ulan yoksa sağ bek de mi almıcaz
Ben de bi stoper daha alma hesabı falan yapıyom masum masum
Eren bizde acayip birseye dönüsür. Bakma sen trabzonda gercek potensiyeli gösteremiyor. Ha 5 m€ verilmez o ayri konu.Eren Elmalı asla Ali Turap ya da Kadir Subaşı'ndan daha fazla hak etmiyor GS formasını giymeyi
OB iyice şımardı. Yok sana Elmalı falan. Çok istiyosan Elmalı git TS çalıştır
Taklidimi yapma FlathillfieldXL kapsalon arti raki nezaman ismarliyon
Free alırım yahut taksitli €1m falan veririm en fazlaEren bizde acayip birseye dönüsür. Bakma sen trabzonda gercek potensiyeli gösteremiyor. Ha 5 m€ verilmez o ayri konu.
sevillanın as sag beki önerilmiş 1 ay önce bize 10 m € civarı bitebilirmişhangi twit
paşa Elmalıya biraz şüphelide olsa belki diyebilirimEren bizde acayip birseye dönüsür. Bakma sen trabzonda gercek potensiyeli gösteremiyor. Ha 5 m€ verilmez o ayri konu.
2-3 verilir.Free alırım yahut taksitli €1m falan veririm en fazla
Eren bi boka dönüşmez özür dilerim. O çocuktan anca cacık olur kralEren bizde acayip birseye dönüsür. Bakma sen trabzonda gercek potensiyeli gösteremiyor. Ha 5 m€ verilmez o ayri konu.
Sen ver bilader!!!2-3 verilir.