Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.759
- 18.853
- 1.188
Ulan yavsak sevilla adam ol size ne topcular sattik ucuza, 12 ye verin sanchezi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 vermek mantıklı değil yav.
En güzel şekilde agırlandı karısı merak etme dostumAdam karısını uçağa bindirip yolladı. Ah aldık bu sene şampiyonluk yalan
niye kadro dışı kaldı o zaman?
Frankowski dedenin oynayacağı top en fazla iki buçuk sezon daha
Bunun için vergisiyle bonusuyla komisyonuyla €20m mi vereceğiz
Juanlu ile Cimbom'un geleceğine yatırım yapalım derim
KdB ile Frankowski bir miyav Kevin DeBryne diye 50 M maliyete girmeye razıydın 2 gün önce
Juanlu 21 yaşında - ne kadar gelişeceği muamma , 10 M da değil minimum 15-16 seviyesine OK derler... İspanya futbolunad gelişmesi var - Türkiye futbolunda elde patlaması var.
2.5 sezon senin kanadını git gel götürebilme potansiyelli adamı mı sorguluyoruz ?
Cimbom'un geleceği dediğimiz gençler anca boluspora karşı oynatılıyor - önce orayı çözmek lazım.
He ya harbiden.Rigobert Song'a benzemis![]()
O zaman adam almayakBen yabancı genç oyuncu transferine de karşıyım bizde oyuncu gelişmez. Son 3 sezon sürekli oynamışsa gelsin onun dışında kariyerinin başındaysa gelmesin. Hazır ve sağlam gelenler bile bir süre sonra geriliyorlar.
maliyetten bakmışsın konuya ama.KdB ile Frankowski bir mi
14 çıkış maddesi ama peşin yatirirsan.Arnau Martinez‘i kaca birakir girona acaba
Bu juanlu’dan daha iyi gibi
Hocam, neden kişiselleştirdiniz ki, elbette sara için ne yazdığını bilecek durumda değilim. Topçu sahaya çıkmadan eleştiren kesimi kastettim. Takıldığınız nokta yedek meselesi; adam 5 yıl boyunca hep oynamış ve son yarım sezon sallanmış; bu onun yedek olduğu anlamına gelmez. Israrla “yedek” deniyor. Formsuz bir dönemi olabilir hoca değişikliği etkilemiş olabilir hoca ile ters düşmüş olabilir, malum yazın ga kupasında oynadı, çok fazla maç etkilemiş olabilir vs.. bu adama yedek denmez. Ayrıca artık bizim topçumuz, desteğe ihtiyacı olabilir, desteğimizi gösterirsek belki Florya suyu onada nasip olur, çok iyi performans verir, kazanan da biz oluruz. Hiç izlemedim, ancak ümitliyim kendisinden, çünkü milli takım partneri ile beraber olacak; muhakkak onun da (Sanchez) görüşü alınmıştır.. Algıya kurban etmeyelim topçumuzu, demek kötülükse eğer, buyurun ben sustum..
15-17 lik paketten aşağı bırakmazlar .10+bonusa bittigini yazmıştık
Paranin gözü kör olsun14 çıkış maddesi ama peşin yatirirsan.