Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juanlu'yu Leipzig,Lizbon,Atletico,west ham,United takipteymis hatta Leipzig ciddi şekilde ilgilenmiş. Diğer eleman'ı da Real takip ediyor. 15'e flan çıkarsak belki alabiliriz . Çocuk gelmek ister mi orası da var.

Öyle 21 yaşında potansiyelli adamı Sevilla gibi takımlara gitmeden önce alman lazım işte.

Resim

Yav frankowski 8e biter işte.istedikleri rakam buymuş zaten.bugun belli olur

evet birine 50 bence okey öbürüne 20 bence fazla

yeteneklerini karşılaştırmıyorumda

KdB mertens gibi çıkmaz istikrar konusunda farazi konuşursak.

öbürü nerdeyse maç kaçırmamış - sakatlık sıkıntısı riski görünmüyor - yarın koy oynat adamı , tüm maliyet 8M bons +5 M 2.5 yıllık maaş desen konuştuğumuz yerlere gelmiyor.

Ben zaten oyuncuya tepki gösterenlere, oyuncuya sosyal medyadan laf atanlara "yapmayın bu saçmalık" diyorum. Tribünde de durduk yere ıslıklanması veya tepki görmesine karşı çıkarım. Tepki sadece ve sadece yönetime ve transfer komitesinde karar alıcılar kimse onlara olmalı.

HOCAM TÜM MESELE BU, BUNU DİYORSANIZ GERİSİ TEFERRUATTIR. Sen “yedeğe düşmüş” dersin, ben “yedek” denmez derim; bu hususlar subjektif konulardır ve önemli de değildir.

Oyuncuya yedek denir, çünkü bu sene yedeğe düşmüş. Futbolda transfer güncel duruma göre yapılır. Bu sezonu baştan bugüne kadar (ki onların özelinde Temmuz'da açılan bir sezon bu) müzmin kulübede geçirmiş adama artık "yedeğe düştü" demek kadar doğal bir şey olamaz. Evet saha dışı sebepleri olabilir, formsuzluk olabilir ama formsuzluk 6 ay sürdüyse ve bu kulübeye hapsettiyse bir oyuncuyu, o oyuncu yedek olmuş demektir. Yeniden formayı kapar mıydı meçhul, zor görünüyor açıkçası ama asla bilemeyeceğiz.

Ama transfer kötü transfer. Bizde iyi oynasa bile alırken YANLIŞ TERCİH öyle söyleyeyim. yani iyi oynarsa bence şansımız rast gitmiş olacak, transfer becerisi değil. Genk'te yıllarca 11 oynamasına rağmen ciddi liglerden bir alt sıra takımı bile çok aman aman pahalı bir oyuncu da hiç olmadığı halde "şunu alıp bir deneyeyim" dememiş. Yani bu sene yedeğe düşmeseydi bile ben hala şüpheyle bakardım. Çünkü seviye atlayamamış bu yaşına kadar. Göz önünde ve düzenli oynayan biri olmasına rağmen, ara ara Kolombiya milli de olmasına rağmen, kimse 10m falan basıp alayım dememiş, ne Championship'ten EPL'ye çıkan takımlar almış, ne Serie A orta sıraları almış, ne alıp satmayı seven Portekiz takımları almış, ne İspanyollar almış. Yıllarca Genk'te ilk 11 oynayan bir Kolombiyalı transfer yapamıyorsa büyük ihtimal defoları vardır bence. Bir de üstüne bu sene formayı 21 yaşında genç bir çocuğa kaybetmiş ve biz bu adamı genelde şişkin olan Transfermarkt'taki güncel değerinin çok üstüne, en son 1,5 yıl falan önceki çıktığı maksimum değerine satın aldık. Üstelik bu adamın boyu üst düzey stoperlerde çok nadir görülecek kadar kısa ve bizim orta mesafeli toplarla uzun çıkan, fizikli santraforlu rakiplere karşı zaafımız var. Her açıdan yanlış transfer kısacası, BİR ŞEKİLDE TUTSA BİLE YANLIŞ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt