Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.073
- 3.267
- 1.148
nice diyor ndombele hayirli olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zencilerin kaderi diyebiliriz; Koyun yünü sendromu gibi bir şeydi, google a sormaya üşendim şimdi, o yüzden erkenden kel oluyorlar çoğunlukla...Boeye ne olmuş lan oyle. Saçlarda geriye dogru acilmis
ne kadar şişmiş tmarkt değeriŞu elemanı üçlüde sola Barış'ı da sağa atacaksın. Oy oy oy oy
![]()
El Hadji Malick Diouf - Oyuncu profili 25/26
El Hadji Malick Diouf, 21, Senegal ➤ West Ham United, 2025'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 28.00 mil. € ➤ * 28 Ara 2004, Ziguinchor, Senegalwww.transfermarkt.com.tr
Bilgi vereyim bugün yarın biter dediney dedi bunun için
bi muhabire soruyordur - tahminen çalıştığı kanaldaki tipler (TRT miydi bunun ki)
onlar ne derse demiştir diye düşünüyorum.
Tbac gibi olmasınMichael Scofield gibi nöbet
Yok buralardayım bir işle ilgileniyordum@Umut Işık = Hope Light bile pes etmis, ortalikta yok.

İyi sutladık bu malı.
2 mac oyna, 6 mac yat.
Şuna 20..23 neyse verip alınmalıydı.. dol koridoru tek başına kapatıyorŞu elemanı üçlüde sola Barış'ı da sağa atacaksın. Oy oy oy oy
![]()
El Hadji Malick Diouf - Oyuncu profili 25/26
El Hadji Malick Diouf, 21, Senegal ➤ West Ham United, 2025'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 28.00 mil. € ➤ * 28 Ara 2004, Ziguinchor, Senegalwww.transfermarkt.com.tr
saz caz gibi işlerden yarim yarim bıdıbıdılarından sıyrılıp şöyle fikirler güzel işte.
Ahmed niye yok klipte? Onu adamdan saymamışlar mı?