Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gsmiz de zaten gelmek isteyen oyuncuların kulüplerini ikna etmesiyle ünlüdür :asd:
Cuestaya 8 verirken iyi - gizli gizli getir et..

bu adama geince fakir ayağı çekiormuşuz izlenimi saçma geliyor.

ne biçim menajerler ile çalışıyorlarsa artık - bir tek Gardi tık tık bitiriyor işi genelde,zaten menajer değil...oda cukkalıyor tabi ama sonuç alıyorsun büyük oranda.

Öğleden sonra 3 gibi yine Frank ile anlaşırız, Lens ile oluşan görüşmelerde mesafe kaydederiz. Geceye doğru, Lens verilen ücreti yetersiz buldu, GS teklif arttırdı ile günü kapatırız mübarek prime Cafu alıyoruz sanki ve bu uzun pazarlıklardan karlı çıkıyormuşuz gibi. Şu Cuesta işi için nasıl bir pazarlık oldu acaba keşke görme şansımız olsa şu policeactivity gibi vücut kameraları olsa da izlesek :D Bu aradan Eren E. işinden iyi sıyrıldık gibi.

Hatip Cuesta’yı alsın diye forma veya ceketi almam söz konusu değil.

GSYİAD defolup gitmediği sürece desteği bıraktım
eskiden güzel bir şey varsa alayım kulübe destekte olayım hissi vardı

son seçimden beri o duygum gitti harbiden bu arada.

en son bir tek indirime girdi diye geçen seneki basket formasını almıştım bordo olan.

eskiden güzel bir şey varsa alayım kulübe destekte olayım hissi vardı

son seçimden beri o duygum gitti harbiden bu arada.

en son bir tek indirime girdi diye geçen seneki basket formasını almıştım bordo olan.
Foto gelir mi basket formasiyla

Cuestaya 8 verirken iyi - gizli gizli getir et..

bu adama geince fakir ayağı çekiormuşuz izlenimi saçma geliyor.

ne biçim menajerler ile çalışıyorlarsa artık - bir tek Gardi tık tık bitiriyor işi genelde,zaten menajer değil...oda cukkalıyor tabi ama sonuç alıyorsun büyük oranda.
karaborsa bilet satan adamlar cebe atiyorlar uc bes milyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt