- 23 Temmuz 2011
- 75.565
- 51.092
- 4.693
Aksini dusunen yok ztn.İcardi fb derbisinde statta olacakmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aksini dusunen yok ztn.İcardi fb derbisinde statta olacakmış
yapamazlarTüm parametreler transferi kapattigimizi gösteriyor.
Dörtlü oynayacaksak lazım bencede ama üçlü oynuyacaksak kanatta pasif kalmaz mı hücum oyuncusuBi tane çilingir özelliğine haiz hücumcu lazım. Kanatta oynayabilen. Frenkowski gereksiz
ibram övdürecek adamlar salmış piyasaya
ligin ilk maçı icardi batshuayiDünyada aktif 10 tane santrafor saysak, 3 tanesi bizde yaw.
biri kiralık ama bizde yani sonuçta.
1 gün hücum bölgesinin böyle olacağı aklıma gelmezdi :d
saçmalık

belki haksız yükleniyorum ama gıcık olduğum şey bu mentalite...Sami yen haberin surekli tweet atip silmesinden gina geldi artik yaw cidden cocuk yonetiyor hesabi
1 degil 2 degil
hesabı dorukla reco yönetiyor gibi birkaç gündür.Sami yen haberin surekli tweet atip silmesinden gina geldi artik yaw cidden cocuk yonetiyor hesabi
1 degil 2 degil
%100 haklı
nerdesiniz lan kodumun şovmenleri
Dün yönetimi elestiren bi tweet atmisti gecebelki haksız yükleniyorum ama gıcık olduğum şey bu mentalite...
gene ne yazıp sildi ?
gereksiz diyemem heis ya - gördüğümüzü oynuyorsa iş yapacaktır.Bi tane çilingir özelliğine haiz hücumcu lazım. Kanatta oynayabilen. Frenkowski gereksiz
Bu Frankı tanımıyorum da sanki ileride de iş yapacak potansiyelde gibi yazılanlara göre Marianovari bir abimiz sanırımBi tane çilingir özelliğine haiz hücumcu lazım. Kanatta oynayabilen. Frenkowski gereksiz
84 saat. son 6 saatini kağıt kürek telaşı de ..3 gün kaldı dimi?
Morata nın yetenekleri sadece sahada değil gibiDünyada aktif 10 tane santrafor saysak, 3 tanesi bizde yaw.
biri kiralık ama bizde yani sonuçta.
1 gün hücum bölgesinin böyle olacağı aklıma gelmezdi :d
saçmalık