- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
hızlıHızlı da gözükmüyor burada, hızlı olduğunu söylüyordu herkes
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hızlıHızlı da gözükmüyor burada, hızlı olduğunu söylüyordu herkes
Düz adam sabri gibi profil
Ekli dosyayı görüntüle 278974
Firsat transferi kovalayacaz diye 3 yildir gotumuze girmeyen kazik kalmadi.Adamlar senin gibi salak mı yerini doldurmadan gidip iyi bir topçularını sana bıraksınlar. 30 yaşında adama 10 kağıt bonservis bayılacaklar şimdi. Beceriksiz herifler.
hani hızlıydı lan bu hiçbir özelliği sivrilmiyor adamın
bu adam gelmez
estorildeki çocuğa kumar oynayacaz muht
Doğruyu söylemek gerekirse 29 yaşındaki Lens sagbekine de 10 milyon vermek aptallık olur.
7 milyona salmiyorlarsa git genç bir topçu getir en azından bonservis bedeli ödemeye değsin. Elin adamı buluyor bir bizimkiler bulamıyor nedense.
Hızlı da gözükmüyor burada, hızlı olduğunu söylüyordu herkes
bunu bende merak ediyorumŞimdi hem UEFA alıp hem Lig şampiyonu olursak CL ye gitme işi nasıl oluyor?
Böyle olacakbunu bende merak ediyorum
biz şamp olursak ve ueafa alırsak - ligdeki direkt gitme hakkı fenere kayıp , samsun ön eleme mi alacak mesela ?
format yüzünden - samsun ikinci olsun fenere baskı olsun diye her maçında destekliyorum açıkçası ama olmayacak gibi.Böyle olacak
Asıl soru: Niye böyle şeyleri merak ediyorsunuz
Ona kaldimi helert icinde pek ümitsiz degildi.Cuesta için bir umut Orhan Ulucayı dinledim. Yahu adamcağız iyi bir yanını söylemek yorumlamak için çok zorlandım diyor. O anlattı ben üzüldüm, ben üzüldüm o anlattı.
sıyrılamaz bu sorumluluktan - yok öyle iş...dursun zalewski rezaletinden sonra cenki göndermişti
şimdi başka bi polonyalı yüzünden 2sinden birini yer kendine hiç laf gelmez
haftada herhangi 2 insanı sportif aş başkanvekili yapıp başımıza bela ediyor
bu adamın olduğu herhangi bir yerde mantık kırıntısı aranabilir mi iş yapan tek adam vardı yönetiminde onu da gitti yedi kıskanıp kudurduğundan