Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar senin gibi salak mı yerini doldurmadan gidip iyi bir topçularını sana bıraksınlar. 30 yaşında adama 10 kağıt bonservis bayılacaklar şimdi. Beceriksiz herifler.
Firsat transferi kovalayacaz diye 3 yildir gotumuze girmeyen kazik kalmadi.

hani hızlıydı lan bu hiçbir özelliği sivrilmiyor adamın
1739006262483.webp

bu adam gelmez

estorildeki çocuğa kumar oynayacaz muht

oraya doğru gidiyor iş.

Doğruyu söylemek gerekirse 29 yaşındaki Lens sagbekine de 10 milyon vermek aptallık olur.

7 milyona salmiyorlarsa git genç bir topçu getir en azından bonservis bedeli ödemeye değsin. Elin adamı buluyor bir bizimkiler bulamıyor nedense.

gene yönetimin hatalar silsilesi izliyoruz.

adama ilgin çıkıyor
sonra alternatif haberleri basılıyor
sonra herif kadrodan çıkarılıyor (yani bakınca adamlarda satıyoruz moduna giriyorlar - oyuncu zaten ok , kendi isteğiyle oyuncu o tribi yapmaz inanmam)
oldu bitiyor gibi salıyor herkes
adam kadroda yokken sonra sen pazarlığa oturuyorsun

çok hata var şu sıralamada - sonunda da kazık yemeye doğru ilerliyoruz fena olmayan şekilde belki bitirebilecekken. zaman geçtikçe adamların yönetimide taraftar baskısıyla yukarı çekebilir fiyatı - adamlar ne de olsa transfer yapmayacak,yapamayacak. aceleleri yok, düştün ellerine. kendi taraftarında baskı kurdu dünkü tivitlerden sonra. ne diyecekelr "menajer istekleri bitmedi" ..yersen..

bu yönetim diğerinide öbürünüde dün 3tü bugün 6 ya bağlar.

bu kadar işbilmezlik görmedim ben

he bide menajeri orda tek başına konuşturuyorlarsa iyice rezillik - lensle adam komisyon muhabbeti bile yapıyordur bizden habersiz. Cuesta'da öyle şeyler döndü kesin , verdiğimiz 8in içine sıkıştırılmıştır...

zaten avrupaya yazamayacaksın

makul 4 5 milyona oluyorsa al ama olmuyorsa bu lig için çok da büyük ihtiyaç değil şu an kanat bek

sol stoper alın yatırımlık marcao modeli devam edin

parayı çarçur edecekler ve muhtemelen ereni alacaklar

he bide tabi senin Zanioluyu verdiğin formülü kimse kabul etmiyordur teklif etsen bile .... deniyorlardır öyle saçma şeyler.

söylenene göre bu işi simitçi kavuk yapıyor - bilerek mi öyle haber salındı ve hatipoğlunu kenara ayırdıar diye bilemedim.

hepsi defolsun gitsin şu kulüpten.

Şimdi hem UEFA alıp hem Lig şampiyonu olursak CL ye gitme işi nasıl oluyor?

bunu bende merak ediyorum

biz şamp olursak ve ueafa alırsak - ligdeki direkt gitme hakkı fenere kayıp , samsun ön eleme mi alacak mesela ?
Böyle olacak

Asıl soru: Niye böyle şeyleri merak ediyorsunuz

Böyle olacak

Asıl soru: Niye böyle şeyleri merak ediyorsunuz
format yüzünden - samsun ikinci olsun fenere baskı olsun diye her maçında destekliyorum açıkçası ama olmayacak gibi.

anca yarın alanya süpriz galibyet alır bizde yenersek derbide olabilitesi belki çıkar. ama izin vermezler.

"ha öyleyse zaten salalım yav avrupayı" mantığını kabullenmeyen biriyim.

dursun zalewski rezaletinden sonra cenki göndermişti

şimdi başka bi polonyalı yüzünden kalan 2sinden birini yer kendine hiç laf gelmez

her hafta herhangi 1-2 insanı sportif aş başkanvekili yapıp başımıza bela ediyor

bu adamın olduğu herhangi bir yerde mantık kırıntısı aranabilir mi iş yapan tek adam vardı yönetiminde onu da gitti yedi kıskanıp kudurduğundan

dursun zalewski rezaletinden sonra cenki göndermişti

şimdi başka bi polonyalı yüzünden 2sinden birini yer kendine hiç laf gelmez

haftada herhangi 2 insanı sportif aş başkanvekili yapıp başımıza bela ediyor

bu adamın olduğu herhangi bir yerde mantık kırıntısı aranabilir mi iş yapan tek adam vardı yönetiminde onu da gitti yedi kıskanıp kudurduğundan
sıyrılamaz bu sorumluluktan - yok öyle iş...

güzel şey olunca gs başkan kulübüdür "ben yaptım ben" ...olmayınca kelle al... yemezler.

daha dur trasnfer haricinde 11inde trasnfer bitecek - 12sinde (galiba) divanda BB den alkış toplayıp naısl çıkamadıklarını açıklayacak - 13 ünde kötü bir gün olursa AZ yenilgisi olabilir..... haftasonuda hakemle uğraşacağımız Rize deplasmanı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt