Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rengodaş fm profilleri maalesef 24’le beraber çöp oldu

Yapılan deneyi biliyorsundur belki

Bi takımdaki tüm oyuncuların tüm özelliklerini 1 yapıp, güç hız vs bu özellikleri 20 yapıp oynatıyorlar ve neredeyse gol yemeden rekorla şampiyon oluyorlar

O özellikler dağıtılırken oyun motorunun sağlıklı işlemesi için ona göre ayarlanıyor

Sen hesap et durumu
oyunun eskilerinde karakter özellikleri daha baskındı. atıyorum içine kapanık homesick topçuları transfer ettiğin zaman performans alana kadar bi karıya götürmediğin kalıyordu.

Frankowskinin ne kadar iyi olduğunu bizim beceriksizlerin çingene pazarlığından anlamalısınız.

Çöp oyuncu olsa çoktan yüksek meblağ para gömmüşlerdi

Delirmemek elde değil. Jelert 9 milyon göm Cuesta 8 milyon göm 17 milyonun gitsin üstüne Eren Elmalı için 4 milyon gözden çıkar.

Frankowski gibi ne vereceği net belli olan adam için çingene pazarlığı yap. Cuesta denen herifi alacaksan 1 ay öncede alırdın o zaman 5 milyona alırdın aradaki 3 milyonu Frankowskiye verebilirdin.

Bu transfer işi hatır gönülle beceriksiz yöneticilere bırakırsan batarız. Profesyonel ekip şart,herkes menejerlere kızıyor komisyon yiyor diye menejerlerin yediği komisyon bu beceriksizlerin batırdığı miktardan daha az olduğuna eminim

%1500

Senede min 15 gol 15 asist yapacak adamı atletik değil diye reddettik

Atletik adamlarımız o sırada 1 gol 2 asist yapmakla meşgul

Mertensle ikisini rotasyona sokacaktık bir de Morata ile muazzam bir ön hat olurdu şimdi
Yani Okan Buruk atletik değil diye mi istemedi ? Sakatlık olsaydı haklılık payı vardı

IMG_8283.webp

Dayanamadım

Etüte devam

Okan beyin sarayı öne atıp lemina-torreira yapacağını hiç sanmıyorum.

Bu denklemde mertens yine orada tek adam olacak, mertens’le orayı götürecek bir kaşar hücumcu olsa fena olmazdı. Mesela firmino’yu kiralama imkanı varsa olabilir

Frankowski son kontratını yapmayacak oyuncu 32 yaşında değil. 29 yaşında 3 yıl faydalansan 7 milyon versen parasını yine çıkarır. Ki 32 yaşında 2-3 milyona bile satarsın.

Batshuayi gideli daha 1 hafta olmadı 3 milyon kazandın 31 yaşında

Beşiktaş Ansu Fati'yi kiralamak için Barcelona ile anlaşmış ama oyuncuyla daha anlaşamamışlar yav :D

Ben anlamıyorum bu Trawkoski sağ bek değil mi? Kanat bek mi? Biz 3 lü oynamaya geçtiğimiz düzen de sağ beke ihtiyacımız yok ki öyleyse

Ben anlamıyorum bu Trawkoski sağ bek değil mi? Kanat bek mi? Biz 3 lü oynamaya geçtiğimiz düzen de sağ beke ihtiyacımız yok ki öyleyse
Adam rol olarak 3'lünün ara taşı hem de bizim kadroda ekstra değerli hem sol hem sağ kanat bek oynayabiliyor daha doğru profil zor bulunur kağıt üstünde.

Gerçi hayret yav, Okan hoca ritüeli olarak içimizden geçen Preciado nasıl hiç gündeme gelmedi şimdi şaşırdım o da üçlünün sağında oynuyor.

sdfsaads.webp

Fransada söylenti bu şekilde dönüyor heralde

Sevillalı gazeteci Juanlu transferi olmadığı için Galatasaray Wagner Pina'yı alabilir demiş yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt