- 1 Ağustos 2014
- 63.810
- 74.998
- 4.338
Frankowski için oyaliyorlar gibi bizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakatlandı yav.Yunus ilk 11'de olmaz mı? çabuk kestik sanki? davranışından dolayı sanırım yoksa katkıları cok oldu
adamların 8 M euro talebini kabul ediyoruz muhtemelen. (taksitsiz bonussuz - trink )
Bu Cuesta skandalı bi kelle alır. Kimn bilmem ama bi kelle gider.Biraz aristokrasinin beşiği twitter da gezindim de
Okana inanılmaz bir tepki ve öfke var torente bile bu kadar yoktu
Lemina konusunda da herkes leminadan taraf olmuş
Ne ara red yedik yine de yeni teklife hazırlanıyoruz.
"üzerine biraz koyun" dediğin meblağ, 50 m euro falan galiba masonwski :dKim bu frankowski niye bu kadar çok isteniyor?
bu kadar iyiyse niye 29 yaşında ilk defa duyuyorum
bir hypelanma söz konusu
gidin dumfries alınbiraz üstine koyup!
3 yeni teklif yaptik simdiye kadar.Ne ara red yedik yine de yeni teklife hazırlanıyoruz.
Transfer mottomuz: Onlara reddedecekleri bir teklif ver.
Biraz aristokrasinin beşiği twitter da gezindim de
Okana inanılmaz bir tepki ve öfke var torente bile bu kadar yoktu
Lemina konusunda da herkes leminadan taraf olmuş
Avrupa listesine, Lemina yerine, Cuesta yazmak ben ligi önemsiyorum demektir. Tam tersini düşünerek yaptım diyen antrenörün, dakika düşünmeden sözleşmesini yırtar atarım.hoca açıklamasını yanlış yptı çünkü
daha teknik - saha içi fikirden bahsetmeliydi. en azından ligdeki rotasyonda daha çok ihtiyaç var falan demeliydi.
yüzeysel "ben öyle tercih ettim" sonucu çıkardı taraftar
iyi skor ve sonuçlarla düzelir .... AZ ye elenirsen Okan hoca üzerine oynayacak taraftar 2 gündür dediğim gibi.