Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.148
- 13.981
- 2.828
Twitter Gs taraftarının %90’ı falan full paralı köpekler ya da prim için mabadını bile dövdürecek olanlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de zaten sahaiçi ile alakalı bir düşünüşle böyle tercih ettiğine inanmak istiyorum.Avrupa listesine, Lemina yerine, Cuesta yazmak ben ligi önemsiyorum demektir. Tam tersini düşünerek yaptım diyen antrenörün, dakika düşünmeden sözleşmesini yırtar atarım.
Çok büyük tepki var, dindirmek için alırlar.Genelde boyle uzun pazarliklar sonucunda ters kose yapmayi iyi bilir bizimkiler, yani ya baskasini transfer ederler ya da basaramadik derler
Alkmaar ilk maçında sahaya çıkacak defans oyuncularını yazmaya çalışırken anlayabilirsin sebebini...Avrupa listesine, Lemina yerine, Cuesta yazmak ben ligi önemsiyorum demektir. Tam tersini düşünerek yaptım diyen antrenörün, dakika düşünmeden sözleşmesini yırtar atarım.
Sol stoper yedeğine, sağlam kalabilirse Jakobs düşünülüyor bence de. Abdülkerim iyice tek hamleli hale dönüştü; Allahtan sezgisi ve zamanlaması kuvvetli de bıçak sırtı kritik pozisyonlarda o tek hamleyi genelde başarıyla yapabiliyor. Bunun ne kadar sürdürülebilir olacağını göreceğiz; birkaç maç aciz görüntü verir ve puan kaybına sebep olursa ağır tribün tepkisine maruz kalma ihtimali az değil.Muslera
Cuesta Sanchez Abdülkerim
Frankowski Torreira Sara Barış
Yunus
Osimhen Morata
Günay
Metehan Kaan Jakobs
Jelert Lemina Berkan Sallai
Kerem
Mertens Ahmed
Frankowski'yi getirebilirlerse ilk 11 ve yedekler muhtemelen böyle olacak.
Sakat ve ceza olmazsa stoper ve ön tarafa bir oyuncu hariç kadro tamam gibi görünüyor.
Metehan'ın seviyesi, Jakobs'un sakatlık problemleri sebebiyle Berkan stoperde süre alacak gibi duruyor.
Yedek kadroda Mertens ve Ahmed dışında skor yapacak 3. bir oyuncu göremiyorum.
Kulübeden oyuna girecek 5 oyuncudan sadece 2'si skor yapabilecek durumda.
ilk istediği pek seçilmiyor gibi.2 senedir şampiyon yapan hocanın istediğini seçme hakkı vardır.
Batshuayi 5 gol 2 asist
Icardi 4 gol 1 asist
Kerem 2 gol 2 asist
Ziyech 1 asist
gitti.
Kalanlar;
Abdülkerim 2 gol 1 asist; Sanchez 2 gol; Kaan 2 asist; Metehan 1 asist; Jakobs 1 asist
Torreira 1 gol 4 asist; Sara 2 gol 6 asist; Kerem 1 asist; Berkan 1 asist
BAY 10 gol 1 asist; Yunus 6 gol 7 asist; Mertens 4 gol 10 asist; Sallai 1 gol
Osimhen 12 gol 4 asist
Yeni gelenler;
Ahmed 9 gol 7 asist; Morata 5 gol 1 asist; Frankowski 4 gol 2 asist; Lemina 1 gol 3 asist; Cuesta 1 gol
Tabela yapma becerisi olan bir hücum oyuncusu daha almakta fayda var.
ilk istediği pek seçilmiyor gibi.
Yazın doue istedi jelert geldi
pavlovic,danso istedi küsürat geldi.
trabzonda maçı fenere hediye ettiği gibi bizim BAY haftamızda kadıköyde maçı trabzona verirse ???Eren Elmalı kazığı kulübe çok yaklaştı yav1 yandan da Fb'nin almamasını istiyom Ts ile barışmamaları gerek.Fb ne zaman saha içine odaklansa Ts ile karşılıklı açıklama bile yayınlasalar hemen futbolda sahanın dışına çıkıyolardı.Başakşehir veya Westerlo gibi 1 Belçika kulübü alsa güzel olur bence yav
![]()
Khusanov 65 değil mi?Lensin başlıca gönderdiği oyuncular
KHUSANOV : 40 MİLYON
DANSO: 25 MİLYON
OPENDA : 40 MİLYON
ELYA WAHİ : 27 MİLYON
FOFANA : 25 MİLYON
DOUCARE : 22 MİLYON
LOİC BADE : 17 MİLYON
bence lensin scoutlarını transfer etmek en mantıklısı
OK verme yönetime gelmesin? iki laf et doğru zamanda iş yapsınlar ?ilk istediği pek seçilmiyor gibi.
Yazın doue istedi jelert geldi
pavlovic,danso istedi küsürat geldi.
aynı şaşkınlığı yaşadım ama ilk tepkim "eyvah taraftarı karşısına alcak hoca" oldu.avrupa ligi'ne yazılacak 3 oyuncu tercihinin "sallai, morata ve cuesta" olduğunu ilk öğrendiğimde, ben de hayal kırıklığına uğramıştım. sonra sakin kafa ile düşündüm ki;
mevcut stoper rotasyonumuz: "sanchez, apokerim, metehan"
mevcut orta saha rotasyonumuz: "torriera, sara, demirbay, berkan"
mevcut kanat rotasyonumuz: "barış, yunus"
mevcut santrafor rotasyonumuz: "osimhen"
iken, her ne kadar beğenmesem de;
kanat rotasyonuna +1 sallai'yi eklemek (yeri geldiğinde bek de oynayabiliyor),
stoper rotasyonuna +1 cuesta'yı eklemek,
forvet rotasyonuna +1 morata'yı eklemek,
kabul edilebilir bir tercih imiş sanki.