Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter Gs taraftarının %90’ı falan full paralı köpekler ya da prim için mabadını bile dövdürecek olanlar

Avrupa listesine, Lemina yerine, Cuesta yazmak ben ligi önemsiyorum demektir. Tam tersini düşünerek yaptım diyen antrenörün, dakika düşünmeden sözleşmesini yırtar atarım.
ben de zaten sahaiçi ile alakalı bir düşünüşle böyle tercih ettiğine inanmak istiyorum.

ama bizde taraftar insan profilinde değil - dijital bir toksik oluşum olduğu için harfi harfine ne dediğine bakıyorlar ve istedikleri olmadı diye tersten bakıyorlar direkt.

hoca bunu biliyor aslında, o yüzden daha yuvarlak konuşması lazım.

Avrupa listesine, Lemina yerine, Cuesta yazmak ben ligi önemsiyorum demektir. Tam tersini düşünerek yaptım diyen antrenörün, dakika düşünmeden sözleşmesini yırtar atarım.
Alkmaar ilk maçında sahaya çıkacak defans oyuncularını yazmaya çalışırken anlayabilirsin sebebini...

2 senedir şampiyon yapan hocanın istediğini seçme hakkı vardır.

Muslera
Cuesta Sanchez Abdülkerim
Frankowski Torreira Sara Barış
Yunus
Osimhen Morata

Günay
Metehan Kaan Jakobs
Jelert Lemina Berkan Sallai
Kerem
Mertens Ahmed

Frankowski'yi getirebilirlerse ilk 11 ve yedekler muhtemelen böyle olacak.
Sakat ve ceza olmazsa stoper ve ön tarafa bir oyuncu hariç kadro tamam gibi görünüyor.
Metehan'ın seviyesi, Jakobs'un sakatlık problemleri sebebiyle Berkan stoperde süre alacak gibi duruyor.
Yedek kadroda Mertens ve Ahmed dışında skor yapacak 3. bir oyuncu göremiyorum.
Kulübeden oyuna girecek 5 oyuncudan sadece 2'si skor yapabilecek durumda.
Sol stoper yedeğine, sağlam kalabilirse Jakobs düşünülüyor bence de. Abdülkerim iyice tek hamleli hale dönüştü; Allahtan sezgisi ve zamanlaması kuvvetli de bıçak sırtı kritik pozisyonlarda o tek hamleyi genelde başarıyla yapabiliyor. Bunun ne kadar sürdürülebilir olacağını göreceğiz; birkaç maç aciz görüntü verir ve puan kaybına sebep olursa ağır tribün tepkisine maruz kalma ihtimali az değil.

Batshuayi 5 gol 2 asist
Icardi 4 gol 1 asist
Kerem 2 gol 2 asist
Ziyech 1 asist

gitti.

Kalanlar;

Abdülkerim 2 gol 1 asist; Sanchez 2 gol; Kaan 2 asist; Metehan 1 asist; Jakobs 1 asist
Torreira 1 gol 4 asist; Sara 2 gol 6 asist; Kerem 1 asist; Berkan 1 asist
BAY 10 gol 1 asist; Yunus 6 gol 7 asist; Mertens 4 gol 10 asist; Sallai 1 gol
Osimhen 12 gol 4 asist

Yeni gelenler;

Ahmed 9 gol 7 asist; Morata 5 gol 1 asist; Frankowski 4 gol 2 asist; Lemina 1 gol 3 asist; Cuesta 1 gol

Tabela yapma becerisi olan bir hücum oyuncusu daha almakta fayda var.

En başta bu gerekiyordu. Stoper ve bek yığmayı tercih ettiler.

bu arada herhangi bir yabancı transferinde 15 e çıkıyoruz - hadi 14 olsa bile maç kadrosuna 12 yazılabiliyorz değil mi ? yani hiç sakatın olmazsa 2 tanesini tribüne oturtacaksın ?

o 12 detayı bir anda aklıma geldi - vardı değil mi böyle bir şey ?

Eren Elmalı kazığı kulübe çok yaklaştı yav :D 1 yandan da Fb'nin almamasını istiyom Ts ile barışmamaları gerek.Fb ne zaman saha içine odaklansa Ts ile karşılıklı açıklama bile yayınlasalar hemen futbolda sahanın dışına çıkıyolardı.Başakşehir veya Westerlo gibi 1 Belçika kulübü alsa güzel olur bence yav :D

Eren Elmalı kazığı kulübe çok yaklaştı yav :D 1 yandan da Fb'nin almamasını istiyom Ts ile barışmamaları gerek.Fb ne zaman saha içine odaklansa Ts ile karşılıklı açıklama bile yayınlasalar hemen futbolda sahanın dışına çıkıyolardı.Başakşehir veya Westerlo gibi 1 Belçika kulübü alsa güzel olur bence yav :D
trabzonda maçı fenere hediye ettiği gibi bizim BAY haftamızda kadıköyde maçı trabzona verirse ???

leziz komplo teorileri

goygoy bir yana sağlam bons istiyorlar yav.

Lensin başlıca gönderdiği oyuncular
KHUSANOV : 40 MİLYON
DANSO: 25 MİLYON
OPENDA : 40 MİLYON
ELYA WAHİ : 27 MİLYON
FOFANA : 25 MİLYON
DOUCARE : 22 MİLYON
LOİC BADE : 17 MİLYON

bence lensin scoutlarını transfer etmek en mantıklısı
Khusanov 65 değil mi?

avrupa ligi'ne yazılacak 3 oyuncu tercihinin "sallai, morata ve cuesta" olduğunu ilk öğrendiğimde, ben de hayal kırıklığına uğramıştım. sonra sakin kafa ile düşündüm ki;

mevcut stoper rotasyonumuz: "sanchez, apokerim, metehan"
mevcut orta saha rotasyonumuz: "torriera, sara, demirbay, berkan"
mevcut kanat rotasyonumuz: "barış, yunus"
mevcut santrafor rotasyonumuz: "osimhen"

iken, her ne kadar beğenmesem de;

kanat rotasyonuna +1 sallai'yi eklemek (yeri geldiğinde bek de oynayabiliyor),
stoper rotasyonuna +1 cuesta'yı eklemek,
forvet rotasyonuna +1 morata'yı eklemek,

kabul edilebilir bir tercih imiş sanki.

İyi yerli her zaman hayat kurtarır.

Eren şuan milli takımın 2. Sol beki.

TS’de olacağına bizde olsun isterim

ilk istediği pek seçilmiyor gibi.
Yazın doue istedi jelert geldi
pavlovic,danso istedi küsürat geldi.
OK verme yönetime gelmesin? iki laf et doğru zamanda iş yapsınlar ?

bir problem varsa - çözüm düşünülmeden para harcama işini bırakmamız şart trasnferde.

Cuesta hakkında yazılanlar dehşet. Lig için stoper şart gibi.

Sen önce en iyi yerlileri hep alacaksın, en iyi yerliler hep sende olacak.

Onun üstüne yabancı transferine geçeceksin.

Yönetim… Dursunnnnnnnnnnnnn

avrupa ligi'ne yazılacak 3 oyuncu tercihinin "sallai, morata ve cuesta" olduğunu ilk öğrendiğimde, ben de hayal kırıklığına uğramıştım. sonra sakin kafa ile düşündüm ki;

mevcut stoper rotasyonumuz: "sanchez, apokerim, metehan"
mevcut orta saha rotasyonumuz: "torriera, sara, demirbay, berkan"
mevcut kanat rotasyonumuz: "barış, yunus"
mevcut santrafor rotasyonumuz: "osimhen"

iken, her ne kadar beğenmesem de;

kanat rotasyonuna +1 sallai'yi eklemek (yeri geldiğinde bek de oynayabiliyor),
stoper rotasyonuna +1 cuesta'yı eklemek,
forvet rotasyonuna +1 morata'yı eklemek,

kabul edilebilir bir tercih imiş sanki.
aynı şaşkınlığı yaşadım ama ilk tepkim "eyvah taraftarı karşısına alcak hoca" oldu.

o konudaki açıklamalarda dikkatli olması lazım - çünkü dijital ortam taraftarı en zararlı şey , AZ maçı berabere bitse bile (ki iyi sonuç) laf edecek yer aradığından yüklenecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt