Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Bizim süperzekaların gözünde Cuesta 8 ediyorsa, Frank az bile.Frankowski'nin 10 milyon euro edecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim süperzekaların gözünde Cuesta 8 ediyorsa, Frank az bile.Frankowski'nin 10 milyon euro edecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum
Ben o şike muhabbetlerini konuşmak istemiyom elde 1 kanıtım yok iftiraya girer bu diye.Ama bu 2 kulüp 2010-2011 yılı ile ilgili birbirlerine karşılıklı olarak yılda en az 2-3 defa açıklama yapıyolar.Ve bu açıklamalarla beraber Fb futbolda sahaya odaklanmışken hemen saha dışına çıkıyo.Geçen sene Ts kendi sahasında yenilse bile taraftarları sahaya atladı.Fb Lig'den çekilmek istedi.Bize Süper Kupa'yı hediye etmiş oldular.Bu 2 takım barışırsa Fb'nin sahaya daha çok odaklanması anlamına gelir ve daha rahatlıkla şampiyon olurlar bence bu yönden..trabzonda maçı fenere hediye ettiği gibi bizim BAY haftamızda kadıköyde maçı trabzona verirse ???
leziz komplo teorileri
goygoy bir yana sağlam bons istiyorlar yav.
az değilde müstahak ama olan kulübe oluyor yüksek maliyetlerde işte...Bizim süperzekaların gözünde Cuesta 8 ediyorsa, Frank az bile.
şike değil be yav - baya kötü oynadığı için öyle dedimBen o şike muhabbetlerini konuşmak istemiyom elde 1 kanıtım yok iftiraya girer bu diye.Ama bu 2 kulüp 2010-2011 yılı ile ilgili birbirlerine karşılıklı olarak yılda en az 2-3 defa açıklama yapıyolar.Ve bu açıklamalarla beraber Fb futbolda sahaya odaklanmışken hemen saha dışına çıkıyo.Geçen sene Ts kendi sahasında yenilse bile taraftarları sahaya atladı.Fb Lig'den çekilmek istedi.Bize Süper Kupa'yı hediye etmiş oldular.Bu 2 takım barışırsa Fb'nin sahaya daha çok odaklanması anlamına gelir ve daha rahatlıkla şampiyon olurlar bence bu yönden..
Leminadan bağımsız durum buhoca açıklamasını yanlış yptı çünkü
daha teknik - saha içi fikirden bahsetmeliydi. en azından ligdeki rotasyonda daha çok ihtiyaç var falan demeliydi.
yüzeysel "ben öyle tercih ettim" sonucu çıkardı taraftar
iyi skor ve sonuçlarla düzelir .... AZ ye elenirsen Okan hoca üzerine oynayacak taraftar 2 gündür dediğim gibi.
Elimizde iki tane 11 dizecek kadar oyuncu olacak gibi görünüyor ama ofansif anlamda kulübe zayif kalmaya devam edecek. Ahmed ve Mertens'ten sonra 3. bir oyuncu yok. Sakat veya ceza durumunda yedekte 1 veya hic oyuncu kalmayacakEn başta bu gerekiyordu. Stoper ve bek yığmayı tercih ettiler.
orayı desteklemek zaten akla abes.Leminadan bağımsız durum bu
Leminaya bu kadar destek olunması da milletin taptığından değil okana olan tepkiden
Başarısızlara bile bu kadar eleştiri nefret yokken 2/2 gidip 3.ye koşan birisinin bu denli nefret edilen biri olması çok enteresan
Ben bile onların yanında okanın savunucusu kalıyorum sen hesap et nefretin boyutunu
Geçmiş olsun ciddi mi durumHalisahada menisküsu yirttik ağrıdan dayanamıyorum @Oğuzhan Sesko nasıl bir nazarın var abv
Halisahada menisküsu yirttik ağrıdan dayanamıyorum @Oğuzhan Sesko nasıl bir nazarın var abv
okan buruka salladığım bir mesajı alıp
içimizde ki kripto fbliler diye be i paylaşmış bi iki yer
adkmız kripto fbliyede çıktı
Bu Cuesta skandalı bi kelle alır. Kimn bilmem ama bi kelle gider.
orkun abi ne yaşıyorsun vallahi anlamadım :/Senin sağ kanat alternatifin Olcan Adın da olabilirdi.
Düzelttim rengodaş eyvorkun abi ne yaşıyorsun vallahi anlamadım :/
olcan adın mı?
yoksa "olcan" adında bir topçu mu demek istedin? :d
Şu kadro kalitesi Az yi nasıl geçemez, inanılmaz bi durum. Az kim köpek aga, ne korkuyonuz, ordaki maçta hakem kurtardı son saniye onları.Avrupa yi çok fazla kafaya takiyorsunuz bence.
2 bilemedin maks 4 maçı oynayacağız sonucta. An itibariyle Alkmaar maçında bile favori olarak görmüyorum kendimizi.
Odaklanmamiz gerek yer kesinlikle lig
Reis bakınıyorum genel sosyal medyayaorayı desteklemek zaten akla abes.
ama çoğu aklı başında taraftar "tor ya da sara yoksa ayvayı yiyoruz" mantığıyla leminaya yükseldi bence - forum dahil.
öbürlerinin pis moduna kapılıyorlar ama sosyal medyada.
Çokta umrundaydı hatiple, kavukçunun. Gecen sene kim tanıyordu bunları, ohh mis gibi hergün çarşaf çarşaf bedava reklam. Haram zıkkım olsun kulüp üstnden para kazananlara.az değilde müstahak ama olan kulübe oluyor yüksek maliyetlerde işte...
şampiyon olursa niye gitsin be yav - CL TDliği - güzel kontrat vs hayat güzel ve keyifli ki okan hocayaReis bakınıyorum genel sosyal medyaya
Okancı sayısı max 10
Eğer her biri aynı hesaba ait değil farklı kişilerse tabi
Bataklığı kuruttuk allahın izniyle sezon sonu şamp olarak hocamızı milli takıma ya da hull city e uğurluyoruz