Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trabzonda maçı fenere hediye ettiği gibi bizim BAY haftamızda kadıköyde maçı trabzona verirse ???

leziz komplo teorileri

goygoy bir yana sağlam bons istiyorlar yav.
Ben o şike muhabbetlerini konuşmak istemiyom elde 1 kanıtım yok iftiraya girer bu diye.Ama bu 2 kulüp 2010-2011 yılı ile ilgili birbirlerine karşılıklı olarak yılda en az 2-3 defa açıklama yapıyolar.Ve bu açıklamalarla beraber Fb futbolda sahaya odaklanmışken hemen saha dışına çıkıyo.Geçen sene Ts kendi sahasında yenilse bile taraftarları sahaya atladı.Fb Lig'den çekilmek istedi.Bize Süper Kupa'yı hediye etmiş oldular.Bu 2 takım barışırsa Fb'nin sahaya daha çok odaklanması anlamına gelir ve daha rahatlıkla şampiyon olurlar bence bu yönden..

Ben o şike muhabbetlerini konuşmak istemiyom elde 1 kanıtım yok iftiraya girer bu diye.Ama bu 2 kulüp 2010-2011 yılı ile ilgili birbirlerine karşılıklı olarak yılda en az 2-3 defa açıklama yapıyolar.Ve bu açıklamalarla beraber Fb futbolda sahaya odaklanmışken hemen saha dışına çıkıyo.Geçen sene Ts kendi sahasında yenilse bile taraftarları sahaya atladı.Fb Lig'den çekilmek istedi.Bize Süper Kupa'yı hediye etmiş oldular.Bu 2 takım barışırsa Fb'nin sahaya daha çok odaklanması anlamına gelir ve daha rahatlıkla şampiyon olurlar bence bu yönden..
şike değil be yav - baya kötü oynadığı için öyle dedim :D

hoca açıklamasını yanlış yptı çünkü

daha teknik - saha içi fikirden bahsetmeliydi. en azından ligdeki rotasyonda daha çok ihtiyaç var falan demeliydi.

yüzeysel "ben öyle tercih ettim" sonucu çıkardı taraftar

iyi skor ve sonuçlarla düzelir .... AZ ye elenirsen Okan hoca üzerine oynayacak taraftar 2 gündür dediğim gibi.
Leminadan bağımsız durum bu

Leminaya bu kadar destek olunması da milletin taptığından değil okana olan tepkiden

Başarısızlara bile bu kadar eleştiri nefret yokken 2/2 gidip 3.ye koşan birisinin bu denli nefret edilen biri olması çok enteresan

Ben bile onların yanında okanın savunucusu kalıyorum sen hesap et nefretin boyutunu

En başta bu gerekiyordu. Stoper ve bek yığmayı tercih ettiler.
Elimizde iki tane 11 dizecek kadar oyuncu olacak gibi görünüyor ama ofansif anlamda kulübe zayif kalmaya devam edecek. Ahmed ve Mertens'ten sonra 3. bir oyuncu yok. Sakat veya ceza durumunda yedekte 1 veya hic oyuncu kalmayacak

Mesela TS’de Eren dışında Olcay da var. Olcan mı yoksa karıştırıyor muyum.

Neyse.

Galatasaray’ın orta saha rotasyon yerlisi Berkan değil Olcay olabilirdi.

Sol bek yedeğin Eren Elmalı, sağ kanat alternatifin Oğuz Aydın da olabilirdi.

Bak bi Kutucu aldın nasıl etki yaptı.

İyi yerli her zaman sende olacak. Rakibinde olacağına senin formanı giyecek.

Milli takım seviyesi yerlilerin alabildiğini alacaksınız her zaman

Mesela Yasin Özcan gözünüzün önünde duruyor sallayan yok

Leminadan bağımsız durum bu

Leminaya bu kadar destek olunması da milletin taptığından değil okana olan tepkiden

Başarısızlara bile bu kadar eleştiri nefret yokken 2/2 gidip 3.ye koşan birisinin bu denli nefret edilen biri olması çok enteresan

Ben bile onların yanında okanın savunucusu kalıyorum sen hesap et nefretin boyutunu
orayı desteklemek zaten akla abes.

ama çoğu aklı başında taraftar "tor ya da sara yoksa ayvayı yiyoruz" mantığıyla leminaya yükseldi bence - forum dahil.

öbürlerinin pis moduna kapılıyorlar ama sosyal medyada.

okan buruka salladığım bir mesajı alıp

içimizde ki kripto fbliler diye be i paylaşmış bi iki yer

adkmız kripto fbliyede çıktı

Neresi

Bu Cuesta skandalı bi kelle alır. Kimn bilmem ama bi kelle gider.

Dursunu yalanları götürememiş
Okanı rezaletleri
Utkucanı en başta 2014 ara transfer dönemi kepazeliği

Hepsi tesiste çay içiyo sen ben moralimizi bozuyoruz kimseye bir şey olduğu yok

Muslera
Sanchez Danso Pavlovic
Frank Lemina Sara Zarewski
Dybala
Osimhen Morata

Cuesta 8
Jelert 11
Jacobs 9
Sallai 6 veya 7

34 35 milyon boşa gitti gibi. Frank ve Zalewski keşke sezon başında olsaydı. Hatta Danso veya başka birisi

Avrupa yi çok fazla kafaya takiyorsunuz bence.

2 bilemedin maks 4 maçı oynayacağız sonucta. An itibariyle Alkmaar maçında bile favori olarak görmüyorum kendimizi.

Odaklanmamiz gerek yer kesinlikle lig
Şu kadro kalitesi Az yi nasıl geçemez, inanılmaz bi durum. Az kim köpek aga, ne korkuyonuz, ordaki maçta hakem kurtardı son saniye onları.

orayı desteklemek zaten akla abes.

ama çoğu aklı başında taraftar "tor ya da sara yoksa ayvayı yiyoruz" mantığıyla leminaya yükseldi bence - forum dahil.

öbürlerinin pis moduna kapılıyorlar ama sosyal medyada.
Reis bakınıyorum genel sosyal medyaya

Okancı sayısı max 10

Eğer her biri aynı hesaba ait değil farklı kişilerse tabi

Bataklığı kuruttuk allahın izniyle sezon sonu şamp olarak hocamızı milli takıma ya da hull city e uğurluyoruz

Reis bakınıyorum genel sosyal medyaya

Okancı sayısı max 10

Eğer her biri aynı hesaba ait değil farklı kişilerse tabi

Bataklığı kuruttuk allahın izniyle sezon sonu şamp olarak hocamızı milli takıma ya da hull city e uğurluyoruz
şampiyon olursa niye gitsin be yav - CL TDliği - güzel kontrat vs hayat güzel ve keyifli ki okan hocaya

adam kendi üstüne baskıyı atıyor karakter yapısıyla

bu sezon başı ve geçtiğimiz süreçte ama dedikleriyle arada ters düşüyor olması tatsız oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt