Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk kalsa bile 2 ay Florya'ya sokmayacaksın, telefonlarına bakmayacaksın. Kadroyu kurup teslim edeceksin.
Şimdi o konuda hoca haklı, adam listeyi veriyor, en son sıradakini bile alamıyorlar. Yani verilen listede alınan oyuncu sayısı 0 gördüğüm kadar. Gelenlerin hepsi denk düşmüş, 1 tanesinden kazık yemişiz.

Leminadan bağımsız durum bu

Leminaya bu kadar destek olunması da milletin taptığından değil okana olan tepkiden

Başarısızlara bile bu kadar eleştiri nefret yokken 2/2 gidip 3.ye koşan birisinin bu denli nefret edilen biri olması çok enteresan

Ben bile onların yanında okanın savunucusu kalıyorum sen hesap et nefretin boyutunu

böyle bir şey yok

Gs turu geçer 1.48
AZ geçer 2.65

maalesef eleyecek gibiyiz

hay abv burhancan yayın açıyorsa gene prim peşinde demek ... blokluyorum blokluyorum tivitterda isim aratınca herifin yayınını paylaşana denk geliyorum ya.

Şimdi o konuda hoca haklı, adam listeyi veriyor, en son sıradakini bile alamıyorlar. Yani verilen listede alınan oyuncu sayısı 0 gördüğüm kadar. Gelenlerin hepsi denk düşmüş, 1 tanesinden kazık yemişiz.
Ağırlığı yok. Doue ile anlaşılmış ama iptal olmuş. Orada devreye girip imzalayın demeliydi.

Young Boys faciasina deginmedim bile bu arada

IMG_7387.webp

Bize en az 2 extra performans verecek oyuncu lazım. BAY, Yunus, Osimhen, Mertens, Ahmet, Morata

Ağırlığı yok. Doue ile anlaşılmış ama iptal olmuş. Orada devreye girip imzalayın demeliydi.
500 bin euro vermediler 11+ şimdi de bi 8-9 gitcek galiba = 20 milyon verdiler. Bana kimse Osimhen pahalı falan demesin. O gitti mi yerine bikaç yüz milyon veririz gibi.

Bügün Cumartesi tüm hafta mesai harcayan yönetim biraz dinlenmeyi hak ediyor sonuçta. Yarın Pazar maç var transfer açıklanmaz futbolcuları kötü etkiler. Pazartesiyi beklemek lazım

böyle bir şey yok
Görmek istemeyebilirsin ama durum bu

Okancılar her gün kamuoyuna duyuru yapıyorlar hep eleştiriyosunuz,gidince anlayacaksınız değerini,arkasında duralım yapmayın diye

Öyle bir şey yoksa niye yazıyolar bunları,her gs sayfasının altında 100 yorumun 98i niye alakalı alakasız okana eleştiri küfür hakaret içeriyor

Gs turu geçer 1.48
AZ geçer 2.65

maalesef eleyecek gibiyiz
ilk maça sadece 16 kişi gidebiliyoruz.

21 kişilik listeden, 3 cezalı 2 sakat var. (kesin olarak)

16 kişinin biri yedek kaleci günay, diğeri metehan baltacı zaten.

kalıyor geriye 14 kişi.

hatta yunus da maça kadar düzelmezse, kalıyor 13 kişi.

sezonun açık ara en dar kadrosu ile çıkacağız o maça.

ilk maçtan hezimet olacak muhtemelen.

Görmek istemeyebilirsin ama durum bu

Okancılar her gün kamuoyuna duyuru yapıyorlar hep eleştiriyosunuz,gidince anlayacaksınız değerini,arkasında duralım yapmayın diye

Öyle bir şey yoksa niye yazıyolar bunları,her gs sayfasının altında 100 yorumun 98i niye alakalı alakasız okana eleştiri küfür hakaret içeriyor

bu gerçeklikle alakalı değil sosyal medyanın doğası ile alakalı

herhangi bir konuda nefret sosyal medyada daha çok görülen bir şey

dünyanın her yerinde böyle

bugün bir maçın önüne gidelim ve 50 bin kişilik anket yapalım yapabilirsek ve soralım okan buruk gönderilsin mi diye

sence ne çıkar sonuç?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt