Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.852
- 90.516
- 5.003
Geçmiş olsun yiğenim. Böleyimdir bu aradaHalisahada menisküsu yirttik ağrıdan dayanamıyorum @Oğuzhan Sesko nasıl bir nazarın var abv
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun yiğenim. Böleyimdir bu aradaHalisahada menisküsu yirttik ağrıdan dayanamıyorum @Oğuzhan Sesko nasıl bir nazarın var abv
Geçmiş olsunHalisahada menisküsu yirttik ağrıdan dayanamıyorum @Oğuzhan Sesko nasıl bir nazarın var abv
g.o knkHalisahada menisküsu yirttik ağrıdan dayanamıyorum @Oğuzhan Sesko nasıl bir nazarın var abv
OK verme yönetime gelmesin? iki laf et doğru zamanda iş yapsınlar ?
bir problem varsa - çözüm düşünülmeden para harcama işini bırakmamız şart trasnferde.
haklı olduğu nadir anlardan
Okan buruk bilerek elenerek şampiyonluğu kurtarmış diyebilirizYani evet muhtemelen Young Boys yerine biz gitmiş olsaydık ligden de kopmustuk![]()
avrupadaki başarısızlık ve şu huyu en çok eleştirilmesi gereken 2 şeyi hocanınçok zor bir çıkarım değil aslında yani - zaten yaz transferi dahil Okan hoca'nın yönetimi savunma değilde , oraya baskıyı kırıyor olmasına gıcığım biraz ... hoş durmuyor. kendisini koyuyor hedefe .
Gelirlerimiz Erden Timur sayesinde aşırı arttı ama harbi çok para harcıyoruz. Bu seneyide şamp kapatıp seneye Erden Timur'u başkanlığa ikna edip artık sürdürülebilir bir yapılanmaya gitmek lazım. Lig için harcanan para artık abartılaştı.
bu gerçeklikle alakalı değil sosyal medyanın doğası ile alakalı
herhangi bir konuda nefret sosyal medyada daha çok görülen bir şey
dünyanın her yerinde böyle
bugün bir maçın önüne gidelim ve 50 bin kişilik anket yapalım yapabilirsek ve soralım okan buruk gönderilsin mi diye
sence ne çıkar sonuç?
Floryayi yemeden kimse dursunu indiremez cafombu yıl sonu bir şekilde seçim olmalı
işin kötüsübu yıl sonu bir şekilde seçim olmalı
Alakası yok bizim gelirimiz tüm kalemlerde fenerden fazla stat, Avrupa, store ve sponsorrakibimiz paranin kiymetini bilmeyen bir deli oldugu icin her sene 100er harcaya harcaya bizimkileri de baski altina aliyor ister istemez.
adam gibi bir kadro kurduktan sonra erden timur’un yapacagi en buyuk hizmet florentino perez gibi cikip ne yaparsaniz yapin 1-2 sene transfer yok kadromuz bu demesi olur. simdi bizim transferleri taklit edenler eminim zamanla onu da taklit edecek.